42 960 Ft Áfá-val
3 - 7 nap
  • Kézbesítés futárral legkésőbb: 14.12.2022
  • Szállítás díja: 1 490 Ft
points Vásárlással szerez
138 pontot
Karácsonyi slágerek
Lásd
Adventi naptárak
Adventi naptárak
Termék leírása

CHICCO Csípőülés babahordozó - farmer

A Chicco Hip Seat egy új, praktikus, ergonomikus és többcélú babahordozó eltávolítható támasztó ülőrésszel, amely minden gyermekhordási igényt kielégít.

A hordozó 2 részből áll - egy megerősített alapból és egy babahordozóból -, amelyek együtt vagy külön-külön akár 3 különböző terméket és számos gyermekhordozási módot hozhatnak létre.

1. Babahordozó talppal
A Chicco csípőülés a gyermekhordozóval és a tartótalppal kombinálva kényelmes és természetes ülőhelyzetet teremt a gyermek számára, és egyben segít elosztani a gyermek súlyát a szülő testén.

2. Támaszbázis
A megerősített talp hordozó nélkül a szülő csípőjének meghosszabbításaként szolgál. Ideális, ha a gyermeket fél kézzel tartjuk. Az alap segít elosztani a gyermek súlyát, ugyanakkor a szülők megtartják a megfelelő testhelyzetet.

3. Babahordozó
A talp nélküli hordozó okos és hagyományos megoldás a gyerekek szállítására. A hordozót bármikor kéznél tarthatja, amikor szüksége van rá.

A Chicco Hip Seat hordozó különböző lehetőségeket kínál a gyermek szállítására:
- Születéstől fogva
A babahordozót (talp nélkül) használhatod külön hordozóként, és a gyermeket a szülő felé viheted. Egy ilyen hordozó teherbírása legfeljebb 9 kg. Használhatja a támasztólapot is, és újszülött helyzetben is hordozhatja az alapra helyezett babát.

3 hónapos kortól
A talppal ellátott babahordozó segít jobban elosztani a gyermek növekvő súlyát, és elegendő kényelmet és helyet biztosít számára, hogy veled szemben vigye.
A támasztóalapot teljes mértékben használhatja támaszként, hogy magával szemben, magától távolabb és az oldalán hordozza. Bármi, ami megfelel Önnek és gyermekének.

- 6 hónapos kortól
A gyermek elkezdheti felfedezni az őt körülvevő világot. A hordozó az alappal együtt ideális helyet biztosít a gyermek elhordásához. A gyermek így teljes mértékben felfedezheti az őt körülvevő világot. Hosszabb utakhoz pedig a Chicco Hip Seat hordozó hátul ülő gyermek hordozójaként is használható.

  • A hordozó teherbírása az aljzattal együtt, valamint az alap külön változatban is legfeljebb 15 kg.
  • A hordozó teherbírása talp nélkül 9 kg.
  • A szülő maximális kényelme érdekében a hordozó széles párnázással van felszerelve.
  • A gyermek kényelméről állítható fej- és nyaktámasz, valamint a hordozó hátulján hálós, levehető panel gondoskodik a szellőzésről.
  • Rossz idő esetén a hordozó beépített védőburkolattal rendelkezik.
  • Annak érdekében, hogy a gyermek a fogzási időszakban ne harapja meg a hordozó pántjait, használhat egy kis harapáspárnát a hordozón.
  • A hordozó alján található praktikus cipzáras zsebben apró tárgyakat, például kulcsokat és mobiltelefont tárolhat.
Vélemények
0 értékelés
Megvásárolta 1 + vásárló
Lásd
Adventi naptárak
Adventi naptárak