Kerékpár ülések62 termék

Legkeresettebb termékek
1
HAMAX Kerékpárülés Siesta Plus adapter Szürke / Piros
3 - 7 nap
47 690 Ft
2
HAMAX Kerékpárülés Zenith Relax Plus adapter Szürke/Fekete
Utolsó darab a raktáron
35 230 Ft 55 980 Ft
3
HAMAX Kerékpárülés Zenith Relax Plus adapter Szürke/Piros
3 - 7 nap
35 230 Ft 55 980 Ft
Kiszűrve 62 termék

HAMAX Kerékpárkocsi karok + babakocsi szett Cocoon One Zöld/fekete

A Hamax Cocoon kerékpártartó a városi elegancia és a sportos megjelenés kombinációját kínálja. Az intelligens műszaki megoldások a felhasználóbarátság, a biztonság és a kényelem terén mutatnak kiválóságot. Ez a többfunkciós babakocsi még könnyebbé teszi az egészséges életmód megválasztását, könnyű hozzáférést biztosítva szórakoztató kalandokhoz és napi rutinokhoz mind a városközpontokban, mind a parkokban és a sportösvényeken. Jellemzők: - Innovatív összecsukható - Egyénileg állítható ülések - Kormányfék - Kivehető táskák - Új, innovatív kerékpárakasztó - Zárható kerékpárkar - A kar okos elhelyezése a kerékpáron - 5 pontos öv - Integrált esőkabát - Állítható napellenző - Állítható magasságú kormány - Kényelmes üléspárnázás - Állítható felfüggesztés - Válasszon egy- és dupla modellek közül - Kiváló minőségű abroncsok a Hamax saját tervezésével - Alacsony gravitációs pont biztosítja a stabilitást - Jogger készlet tartozékként kapható - EN15918/EN1888 jóváhagyással - Dupla utánfutó súlya: 17 kg - Egy egyszerű utánfutó súlya: 16 kg Fő előnyei: Egyénileg állítható ülések: Az ülések külön-külön összecsukhatók, így egy gyermek kényelmes testhelyzetben tud aludni. A másik fent van, és egyenesebb helyzetből élvezi a kilátást. Kormányfék: A könnyen hozzáférhető fék segít csökkenteni a kocsi sebességét, és ez különösen akkor hasznos, ha lejtős dombokon sétálunk vagy futunk lefelé teherrel a kocsiban. Kivehető táskák: A táskák a pótkocsi hátuljára vannak rögzítve. Kivehetőek, így beviheted az üzletbe, kávézóba stb. Vagy egyszerűen csak tárolja a pelenkákat és más alapvető dolgokat egy zárt helyen. A Cocoon táskát vállon hordják. Integrált esőkabát: Az esőkabát a hátsó zsebben található, cipzárral már az utánfutóhoz rögzítve, és gyorsan áthúzható az utánfutón, ha hirtelen meglepne egy esőzuhany. Kapcsolat: Az új csuklós csatlakozás könnyen kezelhető, és egy forgózárral együtt használható, amely megakadályozza, hogy a kerékpárkar fel-le mozogjon vezetés közben. Összecsukható: Az innovatív összecsukási/kihajtási technika gyors és könnyed.

HAMAX Kerékpárkocsi karok + babakocsi szett Cocoon One Szürke/fekete

A Hamax Cocoon kerékpártartó a városi elegancia és a sportos megjelenés kombinációját kínálja. Az intelligens műszaki megoldások a felhasználóbarátság, a biztonság és a kényelem terén mutatnak kiválóságot. Ez a többfunkciós babakocsi még könnyebbé teszi az egészséges életmód megválasztását, könnyű hozzáférést biztosítva szórakoztató kalandokhoz és napi rutinokhoz mind a városközpontokban, mind a parkokban és a sportösvényeken. Jellemzők: - Innovatív összecsukható - Egyénileg állítható ülések - Kormányfék - Kivehető táskák - Új, innovatív kerékpárakasztó - Zárható kerékpárkar - A kar okos elhelyezése a kerékpáron - 5 pontos öv - Integrált esőkabát - Állítható napellenző - Állítható magasságú kormány - Kényelmes üléspárnázás - Állítható felfüggesztés - Válasszon egy- és dupla modellek közül - Kiváló minőségű abroncsok a Hamax saját tervezésével - Alacsony gravitációs pont biztosítja a stabilitást - Jogger készlet tartozékként kapható - EN15918/EN1888 jóváhagyással - Dupla utánfutó súlya: 17 kg - Egy egyszerű utánfutó súlya: 16 kg Fő előnyei: Egyénileg állítható ülések: Az ülések külön-külön összecsukhatók, így egy gyermek kényelmes testhelyzetben tud aludni. A másik fent van, és egyenesebb helyzetből élvezi a kilátást. Kormányfék: A könnyen hozzáférhető fék segít csökkenteni a kocsi sebességét, és ez különösen akkor hasznos, ha lejtős dombokon sétálunk vagy futunk lefelé teherrel a kocsiban. Kivehető táskák: A táskák a pótkocsi hátuljára vannak rögzítve. Kivehetőek, így beviheted az üzletbe, kávézóba stb. Vagy egyszerűen csak tárolja a pelenkákat és más alapvető dolgokat egy zárt helyen. A Cocoon táska vállon viselhető. Integrált esőkabát: Az esőkabát a hátsó zsebben található, cipzárral már az utánfutóhoz van rögzítve, és gyorsan áthúzható az utánfutón, ha hirtelen meglepne egy esőzuhany. Kapcsolat: Az új csuklós csatlakozás könnyen kezelhető, és egy forgózárral együtt használható, amely megakadályozza, hogy a kerékpárkar fel-le mozogjon vezetés közben. Összecsukható: Az innovatív összecsukási/kihajtási technika gyors és könnyed.

HAMAX kocsi incl. vállak + kerékpár babakocsi szett Cocoon Green/fekete

A Hamax Cocoon kerékpártartó a városi elegancia és a sportos megjelenés kombinációját kínálja. Az intelligens műszaki megoldások a felhasználóbarátság, a biztonság és a kényelem terén mutatnak kiválóságot. Ez a többfunkciós babakocsi még könnyebbé teszi az egészséges életmód megválasztását, könnyű hozzáférést biztosítva szórakoztató kalandokhoz és napi rutinokhoz mind a városközpontokban, mind a parkokban és a sportösvényeken. Jellemzők: Innovatív összecsukható Egyénileg állítható ülések Kormányfék Kivehető táskák Új, innovatív kerékpártartó Zárható kerékpárkar A kar okos elhelyezése a kerékpáron 5 pontos öv Integrált esőkabát Állítható napellenző Állítható magasságú kormány Kényelmes üléspárnázás Állítható felfüggesztés Válasszon egy- és dupla modellek közül Kiváló minőségű abroncsok a Hamax saját tervezésével Alacsony gravitációs pont biztosítja a stabilitást A Jogger készlet tartozékként kapható EN15918/EN1888 jóváhagyással Dupla utánfutó súlya: 17 kg Egy egyszerű utánfutó súlya: 16 kg Fő előnyei: Egyénileg állítható ülések: Az ülések külön-külön lehajthatók, így egy gyermek kényelmes testhelyzetben tud aludni. A másik fent van, és egyenesebb helyzetből élvezi a kilátást. Kormányfék: A könnyen hozzáférhető fék segít csökkenteni a kocsi sebességét, és ez különösen akkor hasznos, ha lejtős dombokon sétálunk vagy futunk lefelé teherrel a kocsiban. Kivehető táskák: A táskák a pótkocsi hátuljára vannak rögzítve. Kivehetőek, így beviheted az üzletbe, kávézóba stb. Vagy egyszerűen csak tárolja a pelenkákat és más alapvető dolgokat egy zárt helyen. A Cocoon táska vállon viselhető. Integrált esőkabát: Az esőkabát a hátsó zsebben található, cipzárral már az utánfutóhoz rögzítve, és gyorsan áthúzható az utánfutón, ha hirtelen meglepne egy esőzuhany. Kapcsolat: Az új csuklós csatlakozás könnyen kezelhető, és egy forgózárral együtt használható, amely megakadályozza, hogy a kerékpárkar fel-le mozogjon vezetés közben. Összecsukható: Az innovatív összecsukási/kihajtási technika gyors és könnyed.

HAMAX Dupla babakocsi kerékpárhoz vállak + babakocsi készlet Traveler Petrol Blue/Grey

Biztonságos, szilárd és könnyen használható! A Hamax Traveler egy könnyű kerékpáros utánfutó gyerekeknek, amely ár-érték arányt biztosít. Az utánfutó könnyedén babakocsivá alakítható. A tolófogantyú két különböző pozícióba helyezhető, ami még egyszerűbbé teszi a kocsi használatát. A babakocsiban elegendő hely van 2 gyereknek és a csomagjainak, és könnyen össze- és széthajtható. A gyerekek élvezni fogják a kényelmes üléseket és a nagy ablakokat, amelyek jó kilátást nyújtanak minden útra. Többfunkciós Az utazó utánfutó könnyedén babakocsivá alakítható. Kivehető tolórúd A gomb levehető a magasság beállításához forgatással Tárolás Nagy hátsó tárhely mindennek, amire szüksége lehet az utazás során. Jellemzők: Csak kétüléses változat Maximális terhelhetőség 47 kg Egy gyermek maximális súlya - 22 kg 6 hónapos kortól használható - Gyermek maximális magassága - 117 cm - A babakocsi súlya - 13 kg A csomag tartalmaz egy biciklikart és egy babakocsi kereket Tetőablak Könnyen összecsukható/bontható Egyszerű összeszerelés (a hatszögletű szerszámot a csomag tartalmazza) Hátsó tárolóhely - Hátsó lámpa (piros) a csomag része Első huzat, háló és napellenző, cipzár nélkül Gyorskioldó kerekek 5 pontos biztonsági övek minőségi csatokkal Lábos rögzítőfék A termék méretei: 78,5 cm x 95 cm 101,5 cm

Játszani és nálunk vásárolni megéri