Körte gyümölcsmártás Williams-Christ 125g Hipp

Márka HIPP
Termék kódja AGSCZ4262-01
590 Ft Áfá-val
3 - 7 nap
  • Kézbesítés futárral legkésőbb: 3.2.2022
  • Szállítás díja: 1 890 Ft
points Vásárlással szerez
1 pont
Totálnis kiárusítás
Újévi kiárusítás
Újévi kiárusítás
Termék leírása

Körte gyümölcsmártás Williams-Christ 125g Hipp

Legfeljebb egy finom édes tized friss gyümölcs és hozzáadott cukor nélkül! A kisgyermekek lefekvés előtti nagyobb jóllakottsága érdekében tejkását készíthet, és kiegészítheti ezzel a körettel. Tizedik vagy kiadós reggeliként gyermekgyümölcs kekszek préselését javasoljuk.

A gyerekeket a fül mögé nyalják. Négy hónapos kortól tálalhatja ezt a gyümölcstáplálékot olyan gyermekeknek, akiket mesterséges tejjel etetnek. A csecsemőknek legkorábban a hatodik hónap végétől ajánljuk a bébiételt.

A tizedik a Williams Christ körtefajtából készül, amely maga hipoallergén **. Emiatt a tizedik alkalmas az allergiában veszélyeztetett gyermekek számára.

Ezt a fajtát bébiételek számára is választják, mert lédús (ezért viszonylag nagy mennyiségű körte levet talál a tartalmában), jellemzően erős, de finom íze van. Gyermekei imádni fogják.

Összetevők: körte * Williams-Christ 100% * biogazdálkodásból származó Táplálkozási értékek: Ener. kJ / kcal 231/55, zsírok, amelyekből 0,3 g, - telített MK 0,0 g, szénhidrátok 11,0 g, - ebből cukrok 9,1 g, fehérjék 0,5 g, só1 0,05 g, nátrium 0,02 g MK = zsírsavak, 1 sótartalom a nyersanyagok nátriumtartalma adja

Vélemények
0 értékelés
Megvásárolta 1 + vásárló
Totálnis kiárusítás
Újévi kiárusítás
Újévi kiárusítás