LEGO® VIDIYO ™ 43114 Punk kalózhajó

Márka LEGO
Termék kódja 2243114
20 760 Ft Áfá-val 24 320 Ft
Raktáron > 5 darab
  • Kézbesítés futárral legkésőbb: 6.2.2023
  • Szállítás díja: 1 490 Ft
points Vásárlással szerez
66 pontot
Termék leírása

LEGO® VIDIYO ™ 43114 Punk kalózhajó

A LEGO® VIDIYO ™ Punk Pirate Ship (43114) szett segítségével nyissa meg az ajtót a punk rock koncertzenei videók gyártásának világában, kis rendezők, producerek és zenészek számára. Töltse le az ingyenes alkalmazást, szkenneljen be 3 minifigurát, és tegye őket színpadra. Ezután az alkalmazás segítségével szkennelje be a modellt, és nézze meg, hogy a hajó igazi színpaddá válik-e gyermekei videoklipjeiben. A rögzített videoklipeket ezután meg lehet osztani másokkal egy biztonságos közösségi csatornán.

A műsor kezdődik!
A Punk Pirate Ship modell tele van olyan funkciókkal, amelyek hosszú órákon át szórakozást nyújtanak a gyerekeknek offline állapotban, még az alkalmazással kapcsolatban is. A gyerekek örömmel fordítják a modell fejét, hangszóróit és lámpáit, hogy megváltoztassák a kalózjelenetek megjelenését és a világítást a zenei videóikban.

Zenei élmények megalkotása
A LEGO VIDIYO sorozat díszletei biztonságos társas élményt nyújtanak a játék során, ennek köszönhetően lehetővé teszik a gyermekek számára, hogy saját produkciójukból származó zenei videókat rendezzenek, és közben fellépjenek bennük. Nézze meg kreativitásuk fejlődését olyan videók készítésével, amelyek tele vannak szórakoztató karakterekkel, dalokkal, táncos mozdulatokkal és csodálatos effektekkel.

  • A LEGO® VIDIYO ™ punk kalózhajóval (43114) inspirálja a gyerekeket saját zenei videóik rendezésére és előadására. Tartalmaz 3 mini figurát zenei kiegészítőkkel, 14 véletlenszerű BeatBits-et és 3 speciális BeatBits-et.
  • Töltse le az ingyenes LEGO® VIDIYO ™ alkalmazást, és szkennelje be a mini figurákat és a BeatBits-t speciális effektusokkal. A modell beolvasása után létrejön egy kalózhajóval ellátott digitális színpad, amelyen a szereplők eljátszják előadásukat.
  • Vizsgálja meg a BeatBits alkalmazást az olyan speciális effektusok kinyitásához, mint például egy punk rock koncert számára: például a szereplői szörfözhetnek a cápában, vagy táncolhatják a kalózokat.
  • Ennek a LEGO® modellnek a segítségével a gyerekek videoklipekben állíthatják be a díszletet - dekoratív koponyát cápa fejére cserélve vagy kincsesláda alakú hangszórókat ágyúkra cserélve.
  • Szórakoztató zenei élmény 8 éves kortól fiúknak és lányoknak, akik jutalmat érdemelnek. Ez a készlet kiváló ünnepi ajándékként szolgál a zenei játékok, a tánc és az előadások kis szerelmeseinek is.
  • A kalózhajó modellje több mint 19 cm magas, 24 cm hosszú és 18 cm széles.
  • A LEGO® VIDIYO ™ alkalmazás kompatibilis bizonyos iOS és Android eszközökkel. A kompatibilitást a www.LEGO.com/devicecheck webhelyen ellenőrizheti. A gyerekeknek engedélyt kell kérniük szüleiktől, mielőtt csatlakoznának az internethez.

Darabszám 615
8 évesnél idősebb gyermekek számára alkalmas

 

Vélemények
0 értékelés
Megvásárolta 3 + vásárlók