National Geographic(105 termék)

Legkeresettebb termékek
1
user/2/upload/stuff/38671.jpg
National Geographic Az állatok alapgyűjteménye 770838 Panda piros - 24 cm
Raktáron
3 980 Ft
2
ftutrut.jpg
Nemzeti Geográfiai Esőerdő állatok 770715 Hálózsák - 30 cm
Raktáron
5 130 Ft 5 134 Ft
3
user/2/upload/stuff/39117.jpg
Nemzeti Geográfiai állatok Észak-Amerikából 770738 Rys - 25 cm
Raktáron
5 710 Ft 5 712 Ft
Kiszűrve 105 termék
user/2/upload/stuff/39085.jpg
0+

National Geographic Oceanic Oceans 770729 Bálna - 40 cm

National Geographic Állatok 770729 az óceánok bálna - 40 cm, gyártó Lelli. Plüss bálna állat az óceán élő állatok gyűjteményéből. A valódi bálnák sok faj és az Északi-sarkvidéken és az enyhe óceánvizekben élnek világszerte. A bálna nem hal, de egy emlős, még több mint 50 millió évvel ezelőtt élt a földön, kabátot borított, fülpengéket és négyet sétált. Ismeretes, hogy a méret nagysága akár 19 méterre is növekedhet. A plüss bálna mindössze 40 cm, a valódi ápolónője sokkal nagyobb - akár 19 ma, akár 80 tonna is lehet! Az állatok nagyon könnyűek és kedvesek az érintésre, és olyan nagyszerű barátok éjjel-nappal. A mosógépet 30 fokban mossa le, ha nem keveredik vagy kézi kereket egy szivaccsal. Ne felejtse el ecsetelni a szárítás után - újak lesznek! Köszönhetően kiváló minőségüknek lehetnek mind felnőttek, mind újszülöttek. Az állatok segítenek a gyermekeknek a természet felismerésében és védelmében, és különösen annak élvezetében. A gyűjteményeknek köszönhetően a gyerekek játékosan tájékoztatják a háziállatokat. A National Geographic által engedélyezett szabadidős állatokat Olaszországban hozták létre, és közös vonásuk az, hogy hűségesen hasonlítanak testvéreikre a vadonban. Az állatokat a Venturelli Angelo - Lelli hozta létre. A gyermekek születése óta Lelly , Olaszország 1956-ban megalapította Angelo Venturellit, az akkori munkavállalót. Feltalálta az első plüss és kivágta az anyagot az alagsorában, a papíralapon. A játékokat a felesége, abban az időben egy szabó öltözte fel, és megtöltötte az utat - zokogás, parafa ... Az első évben az állatok adták a családjukat. De ahogy nőtt a kereslet, úgy döntött, hogy igazi plüss játékot állít fel. Természetesen csak az ő ideje volt, de a megfelelő kurzust követte annak bizonyítása érdekében, hogy a Venturelli Angelo kizárólagos Lelly márkája jelentős pozícióval rendelkezik a nemzetközi piacon. Bizonyíték arra, hogy együttműködik egy ilyen jelentős tudományos és oktatási nonprofit szervezet, mint a National Geographic .

user/2/upload/stuff/39095.jpg
0+

National Geographic Oceanflies 770732 Delfin - 42 cm

National Geographic származó állatokat óceán Dolphin 770732-42 cm, gyártó Lelli. Plüss delfin állat egy óceán élő állatok gyűjteményéből. A delfin a világ óceánjaiban él. A delfin egy tengeri emlős, aki más delfinnel kölcsönhatásba lép a vékony, dühös tónusok felszabadításával. A delfin meglehetősen nagy sebességgel mozog a vizeken, a vízszint felett 4 méter magasra ugrik. Ez egy empatikus állat, amelyet a delfinterápia kezelésére is használnak. A plüss delfinja csak 42 cm, az igazi testvére sokkal nagyobb - akár 4 ma is nőhet, és akár 500 kg is lehet! Az állatok nagyon könnyűek és kedvesek az érintésre, és olyan nagyszerű barátok éjjel-nappal. A mosógépet 30 fokban mossa le, ha nem keveredik vagy kézi kereket egy szivaccsal. Ne felejtse el ecsetelni a szárítás után - újak lesznek! Köszönhetően kiváló minőségüknek lehetnek mind felnőttek, mind újszülöttek. Az állatok segítenek a gyermekeknek a természet felismerésében és védelmében, és különösen annak élvezetében. A gyűjteményeknek köszönhetően a gyerekek játékosan tájékoztatják a háziállatokat. A National Geographic által engedélyezett szabadidős állatokat Olaszországban hozták létre, és közös vonásuk az, hogy hűségesen hasonlítanak testvéreikre a vadonban. Az állatokat a Venturelli Angelo - Lelli hozta létre. A gyermekek születése óta Lelly , Olaszország 1956-ban megalapította Angelo Venturellit, az akkori munkavállalót. Feltalálta az első plüss és kivágta az anyagot az alagsorában, a papíralapon. A játékokat a felesége, abban az időben egy szabó öltözte fel, és megtöltötte az utat - zokogás, parafa ... Az első évben az állatok adták a családjukat. De ahogy nőtt a kereslet, úgy döntött, hogy igazi plüss játékot állít fel. Természetesen csak az ő ideje volt, de a megfelelő kurzust követte annak bizonyítása érdekében, hogy a Venturelli Angelo kizárólagos Lelly márkája jelentős pozícióval rendelkezik a nemzetközi piacon. Bizonyíték arra, hogy együttműködik egy ilyen jelentős tudományos és oktatási nonprofit szervezet, mint a National Geographic .

user/2/upload/stuff/39088.jpg
0+

Nemzeti Geográfiai Olaj Olive 770730 Iris - 40 cm

Nemzeti Geographic Ocean Olive 770730 Iris - 40 cm, gyártó Lelli. Szilva állati bálna egy óceán élő állatok gyűjteményéből. Eagle az Északi-sarkon és az óceánok enyhe vizein él a világ minden táján. Az Iris nem hal, hanem ragadozó emlős. A gyönyörű delfin-szerű állat megjelenése a vizekben sokoldalúan húsevőként ismert. A fülek olyan perverz hangokat bocsátanak ki, amelyeket tudnak. A plüss iris csak 40 cm, az igazi nővér sokkal nagyobb - akár 9,5 m-re nőhet, és akár 6 tonna is lehet! Az állatok nagyon könnyűek és kedvesek az érintésre, és olyan nagyszerű barátok éjjel-nappal. A mosógépet 30 fokban mossa le, ha nem keveredik vagy kézi kereket egy szivaccsal. Ne felejtse el ecsetelni a szárítás után - újak lesznek! Köszönhetően kiváló minőségüknek lehetnek mind felnőttek, mind újszülöttek. Az állatok segítenek a gyermekeknek a természet felismerésében és védelmében, és különösen annak élvezetében. A gyűjteményeknek köszönhetően a gyerekek játékosan tájékoztatják a háziállatokat. A National Geographic által engedélyezett szabadidős állatokat Olaszországban hozták létre, és közös vonásuk az, hogy hűségesen hasonlítanak testvéreikre a vadonban. Az állatokat a Venturelli Angelo - Lelli hozta létre. A gyermekek születése óta Lelly , Olaszország 1956-ban megalapította Angelo Venturellit, az akkori munkavállalót. Feltalálta az első plüss és kivágta az anyagot az alagsorában, a papíralapon. A játékokat a felesége, abban az időben egy szabó öltözte fel, és megtöltötte az utat - zokogás, parafa ... Az első évben az állatok adták a családjukat. De ahogy nőtt a kereslet, úgy döntött, hogy igazi plüss játékot állít fel. Természetesen csak az ő ideje volt, de a megfelelő kurzust követte annak bizonyítása érdekében, hogy a Venturelli Angelo kizárólagos Lelly márkája jelentős pozícióval rendelkezik a nemzetközi piacon. Bizonyíték arra, hogy együttműködik egy ilyen jelentős tudományos és oktatási nonprofit szervezet, mint a National Geographic .

user/2/upload/stuff/38691.jpg
0+

National Geographic Az állatok alapgyűjteménye 770843 Penguin - 24 cm

National Geographic Az állatok alapgyűjteménye 770843 Tučniak - 24 cm, gyártó Lelli. Plüss Állat Penguin az alapgyűjteményből - a kedvenc állatok gyűjteményei a világ minden tájáról. Az igazi pingvin a természetben él a hideg szigeteken - az Antarktiszról Dél-Afrikára, Dél-Amerikára és a Galapagosra élnek. A pingvin gyönyörű tollal emlékeztet a fratra, de a szárnyak apróak és nem tudják. De tudnak repülni nagy és merülni. A plüss pingvin 24 centiméter, a tényleges merevítője sokkal nagyobb - akár 150 centiméterre is nőhet, és akár 20 fontot is képes felvenni! Az állatok nagyon könnyűek és kellemesek az érintésre, könnyen tisztíthatók és olyan nagyszerű nappali és éjszakai barátok. Köszönhetően kiváló minőségüknek lehetnek mind felnőttek, mind újszülöttek. Az állatok segítenek a gyermekeknek a természet felismerésében és védelmében, és különösen annak élvezetében. A gyűjteményeknek köszönhetően a gyerekek játékosan tájékoztatják a háziállatokat. A National Geographic által engedélyezett szabadidős állatokat Olaszországban hozták létre, és közös vonásuk az, hogy hűségesen hasonlítanak testvéreikre a vadonban. Az állatokat a Venturelli Angelo - Lelli hozta létre. A gyermekek születése óta Lelly , Olaszország 1956-ban megalapította Angelo Venturellit, az akkori munkavállalót. Feltalálta az első plüss és kivágta az anyagot az alagsorában, a papíralapon. A játékokat a felesége, abban az időben egy szabó öltözte fel, és megtöltötte az utat - szalag, parafa ... Az első évben az állatok adták a családjukat. De ahogy nőtt a kereslet, úgy döntött, hogy igazi plüss játékot állít fel. Természetesen csak az ő ideje volt, de a megfelelő kurzust követte annak bizonyítása érdekében, hogy a Venturelli Angelo kizárólagos Lelly márkája jelentős pozícióval rendelkezik a nemzetközi piacon. Bizonyíték arra, hogy együttműködik egy ilyen jelentős tudományos és oktatási nonprofit szervezet, mint a National Geographic .

user/2/upload/stuff/38742.jpg
0+

National Geographic Alapvető állatok gyűjteménye 770844 Tömítések - 28 cm

National Geographic Alapvető állatok gyűjteménye 770844 Pecsét - 28 cm, gyártó Lelli. Plüss Animal Seal az alapgyűjteményből - Kedvenc állatok gyűjteménye a világ minden tájáról. Az igazi pecsét a hideg sarki régiókban él. Vannak olyan pecsétek is, amelyek melegebb helyeken élnek, de nincs ilyen gyönyörű fehér színük. A pecsétek a parton élnek, mert szeretnek lerakni. A földön tatavy és unalmas, de egy jól képzett úszó a vízben. A plüss pecsétje 28 cm, de a valódi karja sokkal nagyobb - akár 300 cm-ig is nőhet, és akár 560 kg is lehet! Az állatok nagyon könnyűek és kedvesek az érintésre, és olyan nagyszerű barátok éjjel-nappal. A mosógépet 30 fokban mossa le, ha nem keveredik vagy kézi kereket egy szivaccsal. Ne felejtse el ecsetelni a szárítás után - újak lesznek! Köszönhetően kiváló minőségüknek lehetnek mind felnőttek, mind újszülöttek. Az állatok segítenek a gyermekeknek a természet felismerésében és védelmében, és különösen annak élvezetében. A gyűjteményeknek köszönhetően a gyerekek játékosan tájékoztatják a háziállatokat. A National Geographic által engedélyezett szabadidős állatokat Olaszországban hozták létre, és közös vonásuk az, hogy hűségesen hasonlítanak testvéreikre a vadonban. Az állatokat a Venturelli Angelo - Lelli hozta létre. A gyermekek születése óta Lelly , Olaszország 1956-ban megalapította Angelo Venturellit, az akkori munkavállalót. Feltalálta az első plüss és kivágta az anyagot az alagsorában, a papíralapon. A játékokat a felesége, abban az időben egy szabó öltözte fel, és megtöltötte az utat - zokogás, parafa ... Az első évben az állatok adták a családjukat. De ahogy nőtt a kereslet, úgy döntött, hogy igazi plüss játékot állít fel. Természetesen csak az ő ideje volt, de a megfelelő kurzust követte annak bizonyítása érdekében, hogy a Venturelli Angelo kizárólagos Lelly márkája jelentős pozícióval rendelkezik a nemzetközi piacon. Bizonyíték arra, hogy együttműködik egy ilyen jelentős tudományos és oktatási nonprofit szervezet, mint a National Geographic .

user/2/upload/stuff/38705.jpg
0+

National Geographic Az állatok alapgyűjteménye 770842 Fehér medve - 25 cm

National Geographic Az állatok alapgyűjteménye 770842 Fehér medve - 25 cm, gyártó Lelli. Polar Bear Polar Bear az alapgyűjteményből - kedvenc állatok gyűjteményei a világ minden tájáról. Egy igazi jegesmedve a természetben él az Antarktisz hideg helyiségeiben , különösen Kanadában. A Fehér Medve egy nagy állat, amely a szárazföldön futhat, de kiváló is úszni. Fekete bőrét a fehér kabátja alá, amely meggyógyítja. A plüss jeges medve 25 centiméter, de a valódi merevítője sokkal nagyobb - akár 250 centiméterre is nőhet, és akár több mint 700 kiló is lehet! Az állatok nagyon könnyűek és kellemesek az érintésre, könnyen tisztíthatók és olyan nagyszerű nappali és éjszakai barátok. Köszönhetően kiváló minőségüknek lehetnek mind felnőttek, mind újszülöttek. Az állatok segítenek a gyermekeknek a természet felismerésében és védelmében, és különösen annak élvezetében. A gyűjteményeknek köszönhetően a gyerekek játékosan tájékoztatják a háziállatokat. A National Geographic által engedélyezett szabadidős állatokat Olaszországban hozták létre, és közös vonásuk az, hogy hűségesen hasonlítanak testvéreikre a vadonban. Az állatokat a Venturelli Angelo - Lelli hozta létre. A gyermekek születése óta Lelly , Olaszország 1956-ban megalapította Angelo Venturellit, az akkori munkavállalót. Feltalálta az első plüss és kivágta az anyagot az alagsorában, a papíralapon. A játékokat a felesége, abban az időben egy szabó öltözte fel, és megtöltötte az utat - szalag, parafa ... Az első évben az állatok adták a családjukat. De ahogy nőtt a kereslet, úgy döntött, hogy igazi plüss játékot állít fel. Természetesen csak az ő ideje volt, de a megfelelő kurzust követte annak bizonyítása érdekében, hogy a Venturelli Angelo kizárólagos Lelly márkája jelentős pozícióval rendelkezik a nemzetközi piacon. Bizonyíték arra, hogy együttműködik egy ilyen jelentős tudományos és oktatási nonprofit szervezet, mint a National Geographic .

user/2/upload/stuff/38729.jpg
0+

Nemzeti Geográfiai Állatgyűjtemény 770845 Medveď Grizly - 27 cm

Nemzeti Geográfiai Állatgyűjtemény 770845 Medveď Grizly - 27 cm, producer Lelli. Barna medve medve - grizzly az alapgyűjteményből - a kedvenc állatok gyűjteményei a világ minden tájáról. Az igazi medve grizzly Észak-Amerikában él , különösen a folyók mentén. A háta hátán van, de nincs benne víz, mint egy teve, hanem izmai, hogy egy erős front labirintusba csomagolják. A medve grizzly szeret halat, különösen a lazacot. A plüss mackó 27 cm-es, de a valódi merevítője sokkal nagyobb - 250 cm-ig nőhet, és akár 360 kg is lehet! Az állatok nagyon könnyűek és kedvesek az érintésre, és olyan nagyszerű barátok éjjel-nappal. A mosógépet 30 fokban mossa le, ha nem keveredik vagy kézi kereket egy szivaccsal. Ne felejtse el ecsetelni a szárítás után - újak lesznek! Köszönhetően kiváló minőségüknek lehetnek mind felnőttek, mind újszülöttek. Az állatok segítenek a gyermekeknek a természet felismerésében és védelmében, és különösen annak élvezetében. A gyűjteményeknek köszönhetően a gyerekek játékosan tájékoztatják a háziállatokat. A National Geographic által engedélyezett szabadidős állatokat Olaszországban hozták létre, és közös vonásuk az, hogy hűségesen hasonlítanak testvéreikre a vadonban. Az állatokat a Venturelli Angelo - Lelli hozta létre. i. A gyermekek születése óta Lelly , Olaszország 1956-ban megalapította Angelo Venturellit, az akkori munkavállalót. Feltalálta az első plüss és kivágta az anyagot az alagsorában, a papíralapon. A játékokat a felesége, abban az időben egy szabó öltözte fel, és megtöltötte az utat - zokogás, parafa ... Az első évben az állatok adták a családjukat. De ahogy nőtt a kereslet, úgy döntött, hogy igazi plüss játékot állít fel. Természetesen csak az ő ideje volt, de a megfelelő kurzust követte annak bizonyítása érdekében, hogy a Venturelli Angelo kizárólagos Lelly márkája jelentős pozícióval rendelkezik a nemzetközi piacon. Bizonyíték arra, hogy együttműködik egy ilyen jelentős tudományos és oktatási nonprofit szervezet, mint a National Geographic .

user/2/upload/stuff/38916.jpg
0+

National Geographic Galapagos 770801 Vörös bats - 40 cm

National Geographic Galapagos 770801 Piros denevér - 40 cm, producer Lelli. Plüss állat denevérek a Galapagos-szigeteki állatok gyűjteményéből. A piros denevérek kis állatok. Van egy szőrös teste, fehér hasa, és a fejének csodálatos mechanizmusa van, ami miatt mindenütt összetörik, és mindent elkerül. Minden Galapagos állat egyedülálló. A kis plüss denevér 40 cm szárnya van, így nagyjából olyan nagyok, mint az igazi íjak. Csak 10 cm méretig tud nőni, és kb. 13 gramm súlyú lehet! Az állatok nagyon könnyűek és kedvesek az érintésre, és olyan nagyszerű barátok éjjel-nappal. A mosógépet 30 fokban mossa le, ha nem keveredik vagy kézi kereket egy szivaccsal. Ne felejtse el ecsetelni a szárítás után - újak lesznek! Köszönhetően kiváló minőségüknek lehetnek mind felnőttek, mind újszülöttek. Az állatok segítenek a gyermekeknek a természet felismerésében és védelmében, és különösen annak élvezetében. A gyűjteményeknek köszönhetően a gyerekek játékosan tájékoztatják a háziállatokat. A National Geographic által engedélyezett szabadidős állatokat Olaszországban hozták létre, és közös vonásuk az, hogy hűségesen hasonlítanak testvéreikre a vadonban. Az állatokat a Venturelli Angelo - Lelli hozta létre. A gyermekek születése óta Lelly , Olaszország 1956-ban megalapította Angelo Venturellit, az akkori munkavállalót. Feltalálta az első plüss és kivágta az anyagot az alagsorában, a papíralapon. A játékokat a felesége, abban az időben egy szabó öltözte fel, és megtöltötte az utat - zokogás, parafa ... Az első évben az állatok adták a családjukat. De ahogy nőtt a kereslet, úgy döntött, hogy igazi plüss játékot állít fel. Természetesen csak az ő ideje volt, de a megfelelő kurzust követte annak bizonyítása érdekében, hogy a Venturelli Angelo kizárólagos Lelly márkája jelentős pozícióval rendelkezik a nemzetközi piacon. Bizonyíték arra, hogy együttműködik egy ilyen jelentős tudományos és oktatási nonprofit szervezet, mint a National Geographic .

user/2/upload/stuff/38683.jpg
0+

National Geographic Alapvető állatok gyűjteménye 770840 Zsiráf - 30 cm

National Geographic Az állatok alapgyűjteménye 770840 Zsiráf - 30 cm, producer Lelli. Plüss Állati Zsiráf az alapgyűjteményből - kedvenc állatok gyűjteménye a világ minden tájáról. Egy igazi zsiráf a természetben Afrikában él. Nem csak egy hosszú nyak van, hanem egy nyelv is - akár 50 cm! A zsiráf el tudja enni a legmagasabb papírokat, és amikor fut, olyan gyors, mint a városban lévő autó - 50 km / óra! A plüss zsiráfja 30 cm, a valódi ápolónője sokkal nagyobb - akár 600 cm-ig nőhet, és akár 1300 kg is lehet! Az állatok nagyon könnyűek és kellemesek az érintésre, könnyen tisztíthatók és olyan nagyszerű nappali és éjszakai barátok. Köszönhetően kiváló minőségüknek lehetnek mind felnőttek, mind újszülöttek. Az állatok segítenek a gyermekeknek a természet felismerésében és védelmében, és különösen annak élvezetében. A gyűjteményeknek köszönhetően a gyerekek játékosan tájékoztatják a háziállatokat. A National Geographic által engedélyezett szabadidős állatokat Olaszországban hozták létre, és közös vonásuk az, hogy hűségesen hasonlítanak testvéreikre a vadonban. Az állatokat a Venturelli Angelo - Lelli hozta létre. A gyermekek születése óta Lelly , Olaszország 1956-ban megalapította Angelo Venturellit, az akkori munkavállalót. Feltalálta az első plüss és kivágta az anyagot az alagsorában, a papíralapon. A játékokat a felesége, abban az időben egy szabó öltözte fel, és megtöltötte az utat - szalag, parafa ... Az első évben az állatok adták a családjukat. De ahogy nőtt a kereslet, úgy döntött, hogy igazi plüss játékot állít fel. Természetesen csak az ő ideje volt, de a megfelelő kurzust követte annak bizonyítása érdekében, hogy a Venturelli Angelo kizárólagos Lelly márkája jelentős pozícióval rendelkezik a nemzetközi piacon. Bizonyíték arra, hogy együttműködik egy ilyen jelentős tudományos és oktatási nonprofit szervezet, mint a National Geographic .

user/2/upload/stuff/38626.jpg
0+

National Geographic Az állatok alapgyűjteménye 770839 Afrikai elefánt - 23 cm

National Geographic Alapvető állatok gyűjteménye 770839 Afrikai elefánt - 23 cm, producer Lelli. Az afrikai elefánt állat az alapgyűjteményből - a kedvenc állatok gyűjteményei a világ minden tájáról. Egy igaz afrikai elefánt a természetben él Afrikában, különösen a szavanna területén. Az afrikai elefánt az elefántok legnagyobbja. Nagyon jó pálcikája van, amellyel egy kis apróságot is felemel a földről és a nagy fülektől, amelyekről azt mondja, hogy nem meleg. Az elefántokban az emberek néhány országban lovagolnak, mint mi lóháton. Plüss elefántja 23 cm, valódi karja sokkal nagyobb - 330 cm-ig nő, és akár 6000 kg is lehet! Az állatok nagyon könnyűek és kellemesek az érintésre, könnyen tisztíthatók és olyan nagyszerű nappali és éjszakai barátok. Köszönhetően kiváló minőségüknek lehetnek mind felnőttek, mind újszülöttek. Az állatok segítenek a gyermekeknek a természet felismerésében és védelmében, és különösen annak élvezetében. A gyűjteményeknek köszönhetően a gyerekek játékosan tájékoztatják a háziállatokat. A National Geographic által engedélyezett szabadidős állatokat Olaszországban hozták létre, és közös vonásuk az, hogy hűségesen hasonlítanak testvéreikre a vadonban. Az állatokat a Venturelli Angelo - Lelli hozta létre. A gyermekek születése óta

user/2/upload/stuff/38610.jpg
0+

National Geographic Az állatok alapgyűjteménye 770835 Koala - 23 cm

National Geographic Az állatok alapgyűjteménye 770835 Koala - 23 cm, gyártó Lelli. Plüss szarvasmarha koala medve az alapgyűjteményből - gyűjtemények kedvenc állatok a világ minden tájáról. Egy igazi koala a természetben Ausztráliában él. Koala órákat töltött a fák betakarításában - de nem azért, mert szeretik, hanem azért, mert lehűlnek róluk. A plüss koalája 23 cm, a valódi ápolónője sokkal nagyobb - 85 cm-re nő, és akár 9 kg is lehet! Az állatok nagyon könnyűek és kényelmesek az érintésre, könnyen tisztíthatók és olyan nagyszerű nappali és éjszakai barátok Köszönhetően kiváló minőségüknek lehetnek mind felnőttek, mind újszülöttek. Az állatok segítenek a gyermekeknek a természet felismerésében és védelmében, és különösen annak élvezetében. A gyűjteményeknek köszönhetően a gyerekek játékosan tájékoztatják a háziállatokat. A National Geographic által engedélyezett szabadidős állatokat Olaszországban hozták létre, és közös vonásuk az, hogy hűségesen hasonlítanak testvéreikre a vadonban. Az állatokat a Venturelli Angelo - Lelli hozta létre. A gyermekek születése óta Lelly , Olaszország 1956-ban megalapította Angelo Venturellit, az akkori munkavállalót. Feltalálta az első plüss és kivágta az anyagot az alagsorában, a papíralapon. A játékokat a felesége, abban az időben egy szabó öltözte fel, és megtöltötte az utat - szalag, parafa ... Az első évben az állatok adták a családjukat. De ahogy nőtt a kereslet, úgy döntött, hogy igazi plüss játékot állít fel. Természetesen csak az ő ideje volt, de a megfelelő kurzust követte annak bizonyítása érdekében, hogy a Venturelli Angelo kizárólagos Lelly márkája jelentős pozícióval rendelkezik a nemzetközi piacon. Bizonyíték arra, hogy együttműködik egy ilyen jelentős tudományos és oktatási nonprofit szervezet, mint a National Geographic .

user/2/upload/stuff/38604.jpg
0+

National Geographic Az állatok alapgyűjteménye 770846 Panda nagy - 22 cm

National Geographic Állatok alapgyűjteménye 770846 Panda nagy - 22 cm, producer Lelli. Plüss Állat Teddy Bear az alap gyűjteményből - Kedvenc állatok gyűjteménye a világ minden tájáról. Egy igazi panda a természetben Kínában él - a magas hegyekben. A plüss medál 22 cm, a valódi ápolónője sokkal nagyobb - 150 cm-ig felnőhet, és akár 90 kg-ig is képes! Az unokatestvére egy piros panda, akinek plüss ápolója a National Geographic gyűjteményben is megtalálható. Az állatok nagyon könnyűek és kellemesek az érintésre, könnyen tisztíthatók és olyan nagyszerű nappali és éjszakai barátok. Köszönhetően kiváló minőségüknek lehetnek mind felnőttek, mind újszülöttek. Az állatok segítenek a gyermekeknek a természet felismerésében és védelmében, és különösen annak élvezetében. A gyűjteményeknek köszönhetően a gyerekek játékosan tájékoztatják a háziállatokat. A National Geographic által engedélyezett szabadidős állatokat Olaszországban hozták létre, és közös vonásuk az, hogy hűségesen hasonlítanak testvéreikre a vadonban. Az állatokat a Venturelli Angelo - Lelli hozta létre. A gyermekek születése óta Lelly , Olaszország 1956-ban megalapította Angelo Venturellit, az akkori munkavállalót. Feltalálta az első plüss és kivágta az anyagot az alagsorában, a papíralapon. A játékokat a felesége, abban az időben egy szabó öltözte fel, és megtöltötte az utat - szalag, parafa ... Az első évben az állatok adták a családjukat. De ahogy nőtt a kereslet, úgy döntött, hogy igazi plüss játékot állít fel. Természetesen csak az ő ideje volt, de a megfelelő kurzust követte annak bizonyítása érdekében, hogy a Venturelli Angelo kizárólagos Lelly márkája jelentős pozícióval rendelkezik a nemzetközi piacon. Bizonyíték arra, hogy együttműködik egy ilyen jelentős tudományos és oktatási nonprofit szervezet, mint a National Geographic .

Játszani és nálunk vásárolni megéri

A termékeket általánosságban 48 ó belül kézbesíttetjük
A termékeket általánosságban 48 ó belül kézbesíttetjük
A termékek átvehetőek személyesen a Pozsonyi átvevőhelyen
A termékek átvehetőek személyesen a Pozsonyi átvevőhelyen
8500 termékünk van az Ön számára azonnali elérhetőséggel, és több mint 20000 raktáron
8500 termékünk van az Ön számára azonnali elérhetőséggel, és több mint 20000 raktáron
Hűségprogram, mely megjutalmazza minden vásárlás után
Hűségprogram, mely megjutalmazza minden vásárlás után