322 790 Ft Áfá-val 348 500 Ft
Utolsó darab a raktáron
 • Kézbesítés futárral legkésőbb: 1.3.2024
 • Szállítás díja: 1 790 Ft
points Vásárlással szerez
1041 pontot
Nézd meg LEGO®
LEGO®
LEGO®
Termék leírása

BERG Race GTS BFR

BERG Race GTS BFR


A BERG Race BFR egy speciális pedálos quad kerékpár gyermekek számára. Robusztusságának és nagy abroncsainak köszönhetően bármilyen tereppel megbirkózik.


A golyóscsapágyaknak köszönhetően a quad mozgás közben alig hallható. Lehetővé teszi az előre- és hátramenetet, fékrendszerrel ellátott.

Az ülés igény szerint 6 pozícióban állítható a sofőr magasságához megfelelően. A pedál nagyon stabil a lengőtengelynek köszönhetően.

A pedál a biztonság kedvéért rögzítőfékkel van felszerelve, álló helyzetben tárolható.

A pedál egyedülálló BFR rendszerrel van felszerelve, amely lehetővé teszi a pedálozás előre, hátra és a pedálok felengedésével való fékezést. .

Természetesen része egy kézifék is a sofőr jobb kezénél.

Méretei: 156x84x86 cm
Súly: 48 kg
Terhelhetőség: 100 kg
Kor: 5+Mindegyik nagy gokart egy BFR vagy BFR-3 rendszerrel van felszerelve. De mi is ez pontosan és mi a különbség a két rendszer között? Elmagyarázzuk neked.

Mit jelent a BFR?

A BFR jelentése: Brake, Idle és Reverse.

A BFR vagy BFR-3 rendszerrel rendelkező gokartok a következő előnyökkel rendelkeznek:

 • Minden gokart alapjárati mechanizmussal rendelkezik, amely biztosítja, hogy a pedálokat mozdulatlanul tudja tartani a kerekek forgatása közben.
 • Minden gokartnak van kézifékje 
 • Minden gokart azonnal meg tud állni a pedálok lenyomása után.
 • A BFR-3 rendszerrel szerelt gokartoknak egy másik funkciójuk is van. Ezek a gokartok akár három fokozattal is rendelkeznek! Ez sokkal könnyebbé teszi a gyorsítást vagy a dombra fel való vezetést!
  A BERG TOYS pedálos gokartok kizárólag lábhajtásra működnek. Motormentesek, azaz teljesen csendesek, nem terhelik a környezetet, új sporttevékenységi formát képviselnek. A pedálos gokartokat gyermekek és felnőttek számára tervezték.

  Miért érdemes quadba fektetni?

  A lábhajtásos quad hosszú évekig szolgálja Önt, nem egy szezonra való vásárlás. A tartós teherhordó szerkezet, a minőségi gumiabroncsok vagy a sebességváltó igazi élménnyé varázsolják az utazást. Vagy szereted magad olyasmivel kényeztetni, amivel nem mindenki rendelkezik. Valami egyedi. A BERG TOYS pedálos gokartok olyan újdonságok, amelyek a szívükbe veszik Önt és családját. Fedezzen fel egy új módot a szabadidő aktív eltöltésére. KELLEMES PEDÁLOZÁST KÍVÁNUNK.
Vélemények
0 értékelés
Megvásárolta 3 + vásárlók
Nézd meg LEGO®
LEGO®
LEGO®