BERG XL B. Super Blue BFR

Márka Berg GoKarts
Termék kódja BT07102200
272 930 Ft Áfá-val
2 - 3 hét
  • Kézbesítés futárral legkésőbb: 5.8.2022
  • Szállítás díja: 1 890 Ft
points Vásárlással szerez
880 pontot
Válasszd ki ajándékod
AJÁNDÉK INGYEN
AJÁNDÉK INGYEN
Termék leírása

BERG XL B. Super Blue BFR

Élvezze a Basic modell kiváló menettulajdonságait.

A vezérlőelemekben található golyós mechanizmus segít kiválasztani az ideális pályát. A robusztus abroncsok és a forgótengely még a legszűkebb kanyarokban is tapadást, egyensúlyt és stabilitást biztosítanak. Nagyon robusztus keret, így professzionális használatra is alkalmas. Extra kényelem a gumiknak köszönhetően. A négy kerék és a forgótengely szilárdan és biztonságosan a talajon tartja. Az állítható ülésnek köszönhetően veled együtt nő.

Méretei: 156x81x86 cm

Súly: 42,5 kg

Terhelhetőség: 100 kg Életkor: 5+


A Berg gokártok BFR vagy BFR-3 rendszerrel vannak felszerelve. De mi is pontosan és mi a különbség a két rendszer között? Elmagyarázzuk neked.
Mit jelent a BFR?

  • A BFR jelentése: Brake, Idle és Reverse.

A BFR vagy BFR-3 rendszerrel rendelkező gokartok a következő előnyökkel rendelkeznek:

  • Minden gokart alapjárati mechanizmussal rendelkezik, amely biztosítja, hogy a pedálokat mozdulatlanul tudja tartani a kerekek forgatása közben.
  • Minden gokartnak van kézifékje is.
  • Minden gokart azonnal meg tud állni a pedálok lenyomása után.
  • A BFR-3 rendszerrel szerelt gokartoknak egy másik funkciójuk is van. Ezek a gokartok akár három fokozattal is rendelkeznek! Ez sokkal könnyebbé teszi a gyorsítást vagy az emelkedőn való vezetést!
A BERG TOYS pedálos gokartok kizárólag lábhajtásra működnek. Motormentesek, azaz teljesen csendesek, nem terhelik a környezetet, új sporttevékenységi formát képviselnek. A pedálos gokartokat gyermekek és felnőttek számára tervezték.


Mi a pedálos quadozás varázsa?

Az első dolog, ami meglep, a kiváló kezelhetőség és manőverezhetőség. Lépjen előre és hátra, vagy lazítson alapjáraton. A pedálos quadokat könnyedén hozzáigazíthatod a vele közlekedő személyhez, a quaddon akár 5 éves gyerek vagy felnőtt is ülhet.

Miért érdemes quadba fektetni?

A lábhajtásos quad hosszú évekig szolgálja Önt, nem egy szezonra való vásárlás. A tartós teherhordó szerkezet, a minőségi abroncsok vagy a sebességváltó igazi élménnyé varázsolják az utazást. Szereted beleélni magad valamibe, ami nem mindenkinek van meg? Valami egyedire vágysz ? A BERG TOYS pedálos gokartok olyan újdonságok, amelyek a szívükbe veszik Önt és családját. Fedezzen fel egy új módot a szabadidő aktív eltöltésére. KELLEMES PEDÁLOZÁST KÍVÁNUNK.

Vélemények
0 értékelés
Megvásárolta 8 + zákazníkov
Válasszd ki ajándékod
AJÁNDÉK INGYEN
AJÁNDÉK INGYEN