ÉPÍTŐKÉSZLETEK2433 termék

LEGO ® széles választékban
LEGO ®
LEGO ®
Legkeresettebb termékek
1
LEGO Classic 10700 Zöld alaplap
Raktáron > 5 darab
2 540 Ft 3 120 Ft
2
Cobi 1914 Titanic RMS
Raktáron > 5 darab
14 040 Ft
3
LEGO City 60198 Freight Train
Utolsó 3 darab
58 460 Ft 77 960 Ft
Kiszűrve 2 430 termék
8+

Revell email Szín - 32.190: ezüstmetál (ezüstmetál)

E-mail festék modellezők számára Revell Color Email Paint Térfogat 14 ml. Használati utasítás: A festékeket modellek színezésére és egyéb hobbi célokra szánják. Használat előtt alaposan keverje meg a festéket. Ecsettel vagy száraz, tiszta felületre szórja fel. Száradási idő: 20 perc tapintásra, új festékréteget 4 óra elteltével, a teljes szárítást 24 óra elteltével (a réteg vastagságától függően) lehet felvinni. A permetezéshez legfeljebb 3 rész festék hígítását javasoljuk: 2 rész Revell Color Mix hígítót. Egy másik márka hígítójának használata csökkenti a festék minőségét. Festés előtt ajánlatos a felületet Revell Basic Color-val permetezni. Javasoljuk, hogy a Revell Paint Clean-t használja a kefe tisztításához, és a Revell Airbrush Clean-t a pisztoly tisztításához. Olvassa el és mentse el. Figyelem! Gyúlékony folyadék és gőz. Álmosságot vagy szédülést okozhat. Ismételt expozíció a bőr kiszáradását vagy megrepedezését okozhatja. Ha orvosi tanácsra van szükség, tartsa kéznél a termék edényét vagy címkéjét. Tartsa távol gyermekektől. Használat előtt olvassa el a címkén található információkat. Óvja a hőtől / szikrától / nyílt lángtól / forró felületektől. - Tilos a dohányzás. Tárolja zárva. A tartalmat / edényzetet a helyi / regionális / nemzeti / nemzetközi előírásoknak megfelelően kell megsemmisíteni. Figyelem! Nem alkalmas 8 év alatti gyermekek számára. A gyermekek csak felnőtt felügyelete mellett használhatják a terméket. Ez a termék nem játék.
8+

Revell email Szín - 32.134: fényes piros Ferrari (Ferrari piros fényű)

E-mail festék modellezők számára Revell Color Email Paint Térfogat 14 ml. Használati utasítás: A festékeket modellek színezésére és egyéb hobbi célokra szánják. Használat előtt alaposan keverje meg a festéket. Ecsettel vagy száraz, tiszta felületre szórja fel. Száradási idő: 20 perc tapintásra, új festékréteget 4 óra elteltével, a teljes szárítást 24 óra elteltével (a réteg vastagságától függően) lehet felvinni. A permetezéshez legfeljebb 3 rész festék hígítását javasoljuk: 2 rész Revell Color Mix hígítót. Egy másik márka hígítójának használata csökkenti a festék minőségét. Festés előtt ajánlatos a felületet Revell Basic Color-val permetezni. Javasoljuk, hogy a Revell Paint Clean-t használja a kefe tisztításához, és a Revell Airbrush Clean-t a pisztoly tisztításához. Olvassa el és mentse el. Figyelem! Gyúlékony folyadék és gőz. Álmosságot vagy szédülést okozhat. Ártalmas a vízi élővilágra, hosszan tartó károsodást okoz. Ismételt expozíció a bőr kiszáradását vagy megrepedezését okozhatja. Ha orvosi tanácsra van szükség, tartsa kéznél a termék edényét vagy címkéjét. Tartsa távol gyermekektől. Használat előtt olvassa el a címkén található információkat. Óvja a hőtől / szikrától / nyílt lángtól / forró felületektől. - Tilos a dohányzás. Földelje le a tartályt és a mintavételi berendezést. Tárolja zárva. Tartalmaz szénhidrogént, C9-C11, alkánokat, ciklikusokat, <2% aromákat, ftalinsavanhidridet, kobalt-bisz (2-etilhexanoát), metil-etil-keton-oximot. allergiás reakciót válthat ki. figyelem! nem alkalmas 8 év alatti gyermekek számára. a gyermekek csak felnőtt felügyelete mellett használhatják a terméket. ez a termék nem játék.
2+

LEGO® Duplo 10903 tűzoltóság

LEGO Duplo 10903 tűzoltóállomás Segíts a gyermeknek egy repedt tűzoltóállomást és egy tűzoltóautót fényekkel és szirénákkal! 2 LEGO® DUPLO® tűzoltó figurát és kutya figurát tartalmaz. Tartalmaz egy könnyen összeszerelhető játéktűzállomást, melynek tornya és játékautója van, és a legkisebb gyermekek számára szirénák. A tartozékok közé tartozik a létra, a tömlő, a tűzoltó készülék, a fejsze és a tűzhely. A szirénák és a fények bekapcsolásához nyomja meg a gyermek tűzoltóságon lévő gombot. Csatlakozzon a tűzoltósághoz a tűzoltóállomáson, majd siess, hogy megmentse a piros tűzoltókocsit! Szórakozzon a modern karakterekkel, a kiegészítőkkel és a téma-kockákkal, miközben segít a gyermeknek, hogy megtanuljon valamit a hasznos tűzoltókról. Segíts a gyermeknek finom motoros készségek fejlesztésében, amikor ezt a játékcsomagot tűzoltóállomáson építjük. Ez a játék tűzoltó ideális ajándék az iskoláskor előtti gyermekek számára. A LEGO® DUPLO® termékek kifejezetten szórakoztatóak és könnyen kezelhetők a kis fogantyúk számára. Számos LEGO® DUPLO® termék van, melyet a DUPLO hiteles világában gyűjthet és játszhat a gyermekével a mindennapi életben. Ez a készlet kompatibilis a 10901 tűzoltókészlettel, így még több tűzijáték-szórakozást élvezhet. A tűzoltóság több mint 26 cm magas, 25 cm széles és 12 cm mély. A tűzoltóautó 10 cm-nél nagyobb, 14 cm hosszú és 7 cm széles. Tárcsázások száma 76 2 évesnél fiatalabb gyermekek számára
LEGO ® széles választékban
LEGO ®
LEGO ®