BERG Sport Ultim Champion InGround 330 Zöld

Termék kódja BT32331371
313 130 Ft Áfá-val 607 050 Ft
Utolsó 2 darab
  • Kézbesítés futárral legkésőbb: 25.7.2024
Teherszállítás Szállítás díja: 9 990 Ft
points Vásárlással szerez
1010 pontot
Termék leírása

BERG Sport Ultim Champion InGround 330 Zöld

Beépített téglalap alakú tampolin BERG Ultim Champion InGround 330 Züld

Ha nem kerek trambulint szeretne, hanem valami kicsit mást, akkor vegyen egy téglalap alakú Ultim Champion InGround 330 Green trambulint. Ezen kívül ez a trambulin vastag (30 mm) és széles (400 mm) védőperemmel rendelkezik, vízálló PVC-ből. A téglalap alakú forma teszi érdekessé a trambulint.

A padlótrambulin egyedülálló és szabadalmaztatott megoldást kínál azoknak, akik úgy szeretnék felszerelni a trambulint, hogy az a lehető legjobban látható legyen. Elegáns és egyszerű módon a trambulint elsüllyesztheti például a kertjében, néhány centiméterrel a környező terep felett. Nincs szükség bonyolult feltárásra, a bevált módszer szerint a trambulin alatti tér könnyen kialakítható az utasítások szerint. A felső lépcsőfok alacsony lábakon áll, amelyek szilárdan a talajhoz vannak rögzítve. Az ugrófelület különösen tartós nyolcszoros varrással rendelkezik. A GoldSpring rugók lehetővé teszik, hogy magasabbra és biztonságosabban ugorj. A keret és a rugók belső és külső oldalának galvanizálása.


Champion sorozatú trambulin. A védőgallér zöld színű, kívül-belül horganyzott keretek, a rugók kettős kúp alakúak, a rugalmas ágyak átengedik a vizet.
TwinSpring Arany rugókA TwinSpring Gold rugókat Champion, Grand Champion és Elite trambulinokon használják.
Minőség:

Az erős rugók nagy száma (30%-kal több rugó a hagyományos trambulinokhoz képest!) Sokkal könnyebben felszerelhető az új eljárásnak köszönhetően (a rugó piros szeme a kereten lévő piros jelzésre). Ezenkívül a rugók nagyon tartós horganyozással vannak ellátva, amely kiváló korróziógátló tulajdonságokat biztosít.


Biztonság:

A speciális, hosszú rugók nagyon szorosak és keskenyen tekercseltek. Ez megakadályozza az ujj vagy a bőr bosszantó és fájdalmas szorítását.


Kényelem:

Az új ferde rugós rögzítési rendszer nagy rugalmas felületet hoz létre, amely kiváló pattogási tulajdonságokat biztosít és növeli az általános ugrási kényelmet.


Trambulin méretei: 220 x 330 cm
Magasság: 20 cm
Védőgallér: szélessége 38 cm, magassága 3 cmA termék paraméterei
Alak szerint Téglalap alakú
Típus Beépített
Átmérő 330
Vélemények
0 értékelés
Megvásárolta 11 + ügyfél

Játszani és nálunk vásárolni megéri