Ülőzsákok216 termék

Legkeresettebb termékek
1
Tuli babzsák Relax Nem levehető huzat - poliészter Sötétszürke
3 - 7 nap
39 070 Ft
2
Tuli babzsák Relax Levehető huzat - poliészter mintás pasztell
3 - 7 nap
73 140 Ft
3
Tuli Block babzsák levehető huzat - poliészter graffiti mintás kék
3 - 7 nap
65 300 Ft
Kiszűrve 216 termék

Tuli babzsák Relax Levehető huzat - poliészter mintás pasztell

Ismerje meg a Tuli műhely legkelendőbb és legnépszerűbb táskáját. Vitathatatlan előnyei közé tartozik nemcsak a magas kényelem, hanem a kisebb méret és a jó tágasság is, aminek köszönhetően kisebb helyeken is használható. Formája egy kicsi, elegáns fotelre emlékeztet, így nappaliba, otthoni irodába vagy gyerekszobába, külső modellek esetén erkélyre, teraszra is alkalmas. Pihenhet és dolgozhat benne, olvashat könyvet vagy nézhet tévét, játszhat PlayStationnel vagy dolgozhat laptoppal. A Tuli vak Relax rendkívül kényelmes gyerekeknek és kisebb termetűeknek, de kényelmes ülést biztosít a felnőttek számára is. Csak azt kell figyelembe vennie, hogy nem nyugtatja a fejét, mint a többi Tuli táska esetében. Könnyen szállítható és rendkívül strapabíró, külső kialakításában a teraszon vagy a kertben is használható. Anyag és varrás A Tuli bag Relax tervezése és gyártása Szlovákiában történik. Gondoskodunk arról, hogy termékeink megőrizzék a varrás és a felhasznált anyagok magas minőségét. A táska nyomásnak és súrlódásnak egyaránt ellenálló anyagból készült, miközben az általános tartósságot a dupla megerősített varrás is növeli. Plusz a rendkívül egyszerű karbantartás, mert normál törlőkendővel és mosószerrel, ütögetve vagy mosógépben kimosva tisztíthatod. Belső töltelék: A Relax táska tartalma az egészségre ártalmatlan, élelmiszeripari minőségű polisztirolból készült, szintén Szlovákiában gyártott golyókból áll. Ha a zacskó egy idő után leülepszik, egyszerűen bontsa ki a cipzárt, és töltse meg új szemcsékkel. A Tuli táska mintájával ellátott poliészter szövet mind a külső, mind a belső térhez passzol. Tartós és rugalmas tapintású is, így minden évszakot kibír. Ha sikerül ráönteni valamit, nem történik semmi – vízálló. A víz és a napfény egyáltalán nem befolyásolja az anyagot, ezért kiváló választás mindenkinek, aki szeret a teraszon vagy a kertben üldögélni. Ha ki szeretné mosni ezt az anyagot, egyszerűen húzza le a Tuli táska felső huzatát, és mossa ki 30°-on, vagy törölje le ruhával.

Tuli babzsák Relax Nem levehető huzat - poliészter Sötétszürke

Ismerje meg a Tuli műhely legkelendőbb és legnépszerűbb táskáját. Vitathatatlan előnyei közé tartozik nemcsak a magas kényelem, hanem a kisebb méret és a jó tágasság is, aminek köszönhetően kisebb helyeken is használható. Formája egy kicsi, elegáns fotelre emlékeztet, így nappaliba, otthoni irodába vagy gyerekszobába, külső modellek esetén erkélyre, teraszra is alkalmas. Pihenhet és dolgozhat benne, könyvet olvashat vagy tévézhet, PlayStationt játszhat vagy laptoppal dolgozhat.A Tuli Relax táska rendkívül kényelmes gyerekeknek és kisebb termetűeknek, de a felnőttek számára is kényelmes ülést biztosít. Csak azt kell figyelembe vennie, hogy nem nyugtatja a fejét, mint a többi Tuli táska esetében. Könnyen szállítható és rendkívül strapabíró, külső kialakításában a teraszon vagy a kertben is használható. Anyag és varrás A Tuli vak Relax tervezése és gyártása Szlovákiában történik. Gondoskodunk arról, hogy termékeink megőrizzék a varrás és a felhasznált anyagok magas minőségét. A táska nyomásnak és súrlódásnak egyaránt ellenálló anyagból készült, miközben az általános tartósságot a dupla megerősített varrás is növeli. Plusz a rendkívül egyszerű karbantartás, hiszen egy közönséges ronggyal és mosószerrel vagy ütögetéssel tisztíthatod. Belső töltés A Relax táska tartalma élelmiszeripari minőségű, egészségre ártalmatlan, szintén Szlovákiában gyártott polisztirol golyókból áll. Ha a zacskó egy idő után leülepszik, egyszerűen bontsa ki a cipzárt, és töltse meg új szemcsékkel. Poliészter: A Tuli táskán lévő poliészter anyag a megfelelő választás a belső térhez. A szövet tartós és rugalmas tapintású, ezért minden feltaláló jó barátja. Nem okoz gondot a víz, így nem kell aggódnia, ha kiborítja a csomagolást. A folyadék a felületen marad, és elég száraz ruhával letörölni. Ha nem szeretné, hogy Tuli táskája színe megváltozzon, nem javasoljuk, hogy az anyagot hosszú ideig a napon hagyja a napon. Mivel a táska nem rendelkezik levehető huzattal, nem mosható mosógépben. Egy kendővel és szappannal azonban könnyen felmelegítheti, vagy megszabadulhat a szennyeződésektől.

Tuli babzsák Corny Double Rest Levehető huzat - Natural Geo Grey-Green

A Corny Double egy egyedülálló moduláris kanapé a Corny kollekcióból, amely nagy ülő- és pihenőfelületet, valamint könnyű felállást kínál. Az ülés könnyű, pontosan oda viheted, ahol szükséged van rá. Kiválóan alkalmas lakóterekbe vagy teraszok kültéri szövetének.A Corny kollekció kompatibilis elemeivel bármilyen méretű szettet készíthet a hűvös hangulatú üléshez. A belső textil rekeszek egyedülálló rendszere optimalizálja a töltet mennyiségét, ami növeli az ülés minőségét, a kényelmet és a tartósságot A kettős erősségű varrásnak és a kiváló minőségű, nyomásnak és súrlódásnak ellenálló anyagoknak köszönhetően a Corny nagyon tartós. Ártalmatlan polisztirol granulátummal van feltöltve, és könnyen kezelhető. Mivel ennek az anyagnak levehető huzata van, könnyen levehető és mosógépben mosható. A Corny kollekciót a szlovák csúcstervező, Michal Stašek dizájnjával jelölték a 2018-as Nemzeti Formatervezési Díjra. Natural Geo A táska felső része rendkívül strapabíró textilből készült, amely kellemes tapintású és könnyen ápolható. A lenkeveréknek köszönhetően nagyon szép szerkezetű természetes anyag, amely kiemeli lakótereinek belsejét. Kültéren azonban nem javasoljuk a használatát. Mivel a táska levehető huzattal rendelkezik, könnyen levehető, és alacsony hőmérsékleten, ideális esetben kézzel mosható. Nem javasoljuk a mosógép használatát.

Tuli Babtáska Corny Stool Levehető huzat - Natural Geo Linen

A Corny Taburet egy moduláris zsámoly a Corny kollekcióból, amely nagy ülő- és pihenőterületet, valamint könnyű felállást kínál. A zsámoly könnyű, pontosan oda viheted, ahol szükséged van rá. Kiválóan alkalmas lakóterekbe vagy teraszok kültéri szövetének.A Corny kollekció kompatibilis elemeivel bármilyen méretű szettet készíthet a hűvös hangulatú üléshez. A belső textil rekeszek egyedülálló rendszere optimalizálja a töltet mennyiségét, ami növeli az ülés minőségét, a kényelmet és a tartósságot A kettős erősségű varrásnak és a kiváló minőségű, nyomásnak és súrlódásnak ellenálló anyagoknak köszönhetően a Corny nagyon tartós. Ártalmatlan polisztirol granulátummal van feltöltve, és könnyen kezelhető. Mivel ennek az anyagnak levehető huzata van, könnyen levehető és mosógépben mosható. A szlovák csúcstervező, Michal Stašek dizájnjával készült Corny kollekciót jelölték a 2018-as Nemzeti Formatervezési Díjra. Natural Geo A táska felső része rendkívül tartós anyagból készült, amely kellemes tapintású és könnyen ápolható. A lenkeveréknek köszönhetően nagyon szép szerkezetű természetes anyag, amely kiemeli lakótereinek belsejét. Kültéren azonban nem javasoljuk a használatát. Mivel a táska levehető huzattal rendelkezik, könnyen levehető, és alacsony hőmérsékleten, ideális esetben kézzel mosható. Nem javasoljuk a mosógép használatát.

Tuli Beanbag Duo Levehető huzat - poliészter tégla + elegáns terrakotta

Nagy és kényelmes táskát keresel? A DUO modell akár 45 centiméteres ülésmagasságot kínál, akárcsak a hagyományos bútoroknál. Színes kialakításában is kivételes - két különböző színt kombinál, akár kontrasztot, akár színblokkolás részeként. Az átlós szabás, amely ezúttal nem tér el formájától, támogatja karcsú vonalát, dinamizmusát és enyhén sportos karaktert ad. A különböző színkombinációk lehetőségének köszönhetően azonban a babzsák minden térbe illeszkedik, a nappaliban heverészve is imádni fogod, tinédzserek számára is alkalmas gyerekszobába vagy egy hangulatos otthoni irodába. Teljesen élvezheti a külső modelleket az erkélyen, teraszon vagy a kertben. A DUO babzsák jól tartja formáját, könnyen hordozható, ahol szükség van rá, és nagyon strapabíró. A megemelt háttámlának és fejnek köszönhetően teljes értékű helyettesíti kedvenc kényelmes székét, és stílusos kiegészítője a kanapénak. Anyag és varrás A Tuli vak DUO-t Szlovákiában tervezték és gyártják. Gondoskodunk arról, hogy termékeink megőrizzék a varrás és a felhasznált anyagok magas minőségét. A táska nyomásnak és súrlódásnak egyaránt ellenálló anyagból készült, miközben az általános tartósságot a dupla megerősített varrás is növeli. Plusz a rendkívül egyszerű karbantartás, mivel a táska levehető huzattal rendelkezik, amely könnyen mosható mosógépben. Belső töltés A DUO táska tartalma ártalmatlan élelmiszer-minőségű polisztirolból készült, szintén Szlovákiában gyártott golyókból áll. Ha a zacskó egy idő után leülepszik, egyszerűen bontsa ki a cipzárt, és töltse meg új szemcsékkel. ITT tudod megvásárolni. Poliészter: A Tuli táskán lévő poliészter anyag a megfelelő választás a belső térhez. A szövet tartós és rugalmas tapintású, ezért minden feltaláló jó barátja. Nem okoz gondot a víz, így nem kell aggódnia, ha kiborítja a csomagolást. A folyadék a felületen marad, és elég száraz ruhával letörölni. Ha nem szeretné, hogy Tuli táskája színe megváltozzon, nem javasoljuk, hogy az anyagot hosszú ideig a napon hagyja a napon. Mivel a táska nem rendelkezik levehető huzattal, nem mosható mosógépben. Egy kendővel és szappannal azonban könnyen felmelegítheti, vagy megszabadulhat a szennyeződésektől. Elegáns: Az Elegant anyag szívesebben mosható kézzel, nem barátkozik meg a mosógéppel. Strapabíró, masszív felületének köszönhetően még az apróbb ütéseket is elviseli. Nem gyúlékony és megfelelt az Öko-Tex® Standard tesztnek. A legkényelmesebb a belső környezetben. Ha ki szeretné mosni az Elegant, egyszerűen vegye le a Tuli táska felső huzatát, és mossa ki kézzel, vagy törölje le ruhával.

Tuli Ülőtáska Duo Levehető huzat - Univerzális Azure + Vanilla

Nagy és kényelmes táskát keresel? A DUO modell akár 45 centiméteres ülésmagasságot kínál, akárcsak a hagyományos bútoroknál. Színes kialakításában is kivételes - két különböző színt kombinál, akár kontrasztot, akár színblokkolás részeként. Az átlós szabás, amely ezúttal nem tér el formájától, támogatja karcsú vonalát, dinamizmusát és enyhén sportos karaktert ad. A különböző színkombinációk lehetőségének köszönhetően azonban a babzsák minden térbe illeszkedik, a nappaliban heverészve is imádni fogod, tinédzserek számára is alkalmas gyerekszobába vagy egy hangulatos otthoni irodába. Teljesen élvezheti a külső modelleket az erkélyen, teraszon vagy a kertben. A DUO babzsák jól tartja formáját, könnyen hordozható, ahol szükség van rá, és nagyon strapabíró. A megemelt háttámlának és fejnek köszönhetően teljes értékű helyettesíti kedvenc kényelmes székét, és stílusos kiegészítője a kanapénak. Anyag és varrás A Tuli vak DUO-t Szlovákiában tervezték és gyártják. Gondoskodunk arról, hogy termékeink megőrizzék a varrás és a felhasznált anyagok magas minőségét. A táska nyomásnak és súrlódásnak egyaránt ellenálló anyagból készült, miközben az általános tartósságot a dupla megerősített varrás is növeli. Plusz a rendkívül egyszerű karbantartás, mivel a táska levehető huzattal rendelkezik, amely könnyen mosható mosógépben. Belső töltés A DUO táska tartalma ártalmatlan élelmiszer-minőségű polisztirolból készült, szintén Szlovákiában gyártott golyókból áll. Ha a zacskó egy idő után leülepszik, egyszerűen bontsa ki a cipzárt, és töltse meg új szemcsékkel. ITT tudod megvásárolni. Egyetemes: Az univerzális szövet kül- és beltérre egyaránt alkalmas. A kiváló minőségű szőtt anyagok kültéren és helyiségben egyaránt a kényelem szerelmeseinek egyértelmű választása. Bírja a vizet, nem fakul ki a napfénytől és csökkentett a gyúlékonysága. Ha ki szeretné mosni az Universal-t, csak vegye le a Tuli táska felső huzatát, és mossa ki 30°-on, vagy törölje le ruhával.

Tuli Ülőtáska Duo Levehető huzat - Univerzális Levendula + Chill Szőlőbor

Nagy és kényelmes táskát keresel? A DUO modell akár 45 centiméteres ülésmagasságot kínál, akárcsak a hagyományos bútoroknál. Színes kialakításában is kivételes - két különböző színt kombinál, akár kontrasztot, akár színblokkolás részeként. Az átlós szabás, amely ezúttal nem tér el formájától, támogatja karcsú vonalát, dinamizmusát és enyhén sportos karaktert ad. A különböző színkombinációk lehetőségének köszönhetően azonban a babzsák minden térbe illeszkedik, a nappaliban heverészve is imádni fogod, tinédzserek számára is alkalmas gyerekszobába vagy egy hangulatos otthoni irodába. Teljesen élvezheti a külső modelleket az erkélyen, teraszon vagy a kertben. A DUO babzsák jól tartja formáját, könnyen hordozható, ahol szükség van rá, és nagyon strapabíró. A megemelt háttámlának és fejnek köszönhetően teljes értékű helyettesíti kedvenc kényelmes székét, és stílusos kiegészítője a kanapénak. Anyag és varrás A Tuli vak DUO-t Szlovákiában tervezték és gyártják. Gondoskodunk arról, hogy termékeink megőrizzék a varrás és a felhasznált anyagok magas minőségét. A táska nyomásnak és súrlódásnak egyaránt ellenálló anyagból készült, miközben az általános tartósságot a dupla megerősített varrás is növeli. Plusz a rendkívül egyszerű karbantartás, mivel a táska levehető huzattal rendelkezik, amely könnyen mosható mosógépben. Belső töltés A DUO táska tartalma ártalmatlan élelmiszer-minőségű polisztirolból készült, szintén Szlovákiában gyártott golyókból áll. Ha a zacskó egy idő után leülepszik, egyszerűen bontsa ki a cipzárt, és töltse meg új szemcsékkel. ITT tudod megvásárolni. Egyetemes: Az univerzális szövet kül- és beltérre egyaránt alkalmas. A kiváló minőségű szőtt anyagok kültéren és helyiségben egyaránt a kényelem szerelmeseinek egyértelmű választása. Bírja a vizet, nem fakul ki a napfénytől és csökkentett a gyúlékonysága. Ha ki szeretné mosni a Universalt, egyszerűen húzza le a Tuli táska felső huzatát, és mossa ki 30°-on, vagy törölje le egy ruhával. hideg: A Chill anyag jó választás gyerekeknek és háziállatoknak, mivel ellenáll a karcolásoknak. Nagy ellenállása ellenére az anyag puha tapintású, és tökéletesen illeszkedik a nappaliba vagy bármilyen ágyba. Vízálló és nem gyúlékony. Sikeresen teljesítette a szabványos Oeko-Tex® Standard tesztet és a hivatalos tesztet is, amely meghatározta a környezetre káros anyagok hiányát. A belsőt szereti a legjobban. Ha a Chill-et szeretné mosni, egyszerűen vegye le a Tuli táska felső fedelét, és mossa ki 30°-on, vagy törölje le egy ruhával.

Tuli Beanbag Funny Nem levehető huzat - poliészter tégla

Tuli táskát keresel a kicsiknek? A Funny-t kifejezetten gyerekeknek és tinédzsereknek terveztük, persze azért, hogy alkalmanként minden felnőtt megnyugodjon benne. A nagyobb Sofa modell testvéreként a Funny 10-12 éves korig ideális, de babákat is ültethetünk bele. A speciális tölteléknek köszönhetően minden helyzetben puha, de ugyanakkor kellően erős alátámasztást biztosít a nyaknak és a kezeknek. Ezért ez egy egészséges ülés, amely évekig kitart, és nem fosztja meg a megtakarításoktól. Ugyanakkor nagyon könnyen szállítható. Legalább négy különböző pozícióba formázható, aminek köszönhetően ülhet rajta, fekhet rajta, tévézhet, PlayStationt játszhat, tanulhat, könyvet olvashat vagy egyszerűen csak pihenhet. A kicsik azonban szabadon engedhetik szabadjára a fantáziájukat, és használhatják ugródeszkának, matracnak szaltóhoz, ugráshoz vagy őrült akrobatikus trükkökhöz. Ez a masszív táska tényleg bármit elbír. Ha a gyerekeid kinőnek belőle, vehetsz nekik egy nagyobb babzsákot. Viccesen illik a belső térbe, de a kertben is örömet okoz a kicsiknek. Nem helyigényes, így kisebb gyerekszobákba is elfér. Anyag és varrás A Tuli Funny egy otthoni műhelyből származik - az ötlettől a gyártásig, ügyes szlovák kezek munkája. Gyártásunkat a varrás magas színvonala és a felhasznált anyagok jellemzik. A táska nyomásnak és súrlódásnak egyaránt ellenálló anyagból készült, miközben az általános tartósságot a dupla megerősített varrás is növeli. Plusz a rendkívül egyszerű karbantartás, hiszen egy közönséges ronggyal és mosószerrel vagy ütögetéssel tisztíthatod. Belső töltés A táska tartalma A Funny szintén Szlovákiában gyártott, ártalmatlan élelmiszer-minőségű polisztirol golyókból áll. Ha a zacskó egy idő után leülepszik, egyszerűen bontsa ki a cipzárt, és töltse meg új szemcsékkel. ITT tudod megvásárolni. Poliészter: A Tuli táskán lévő poliészter anyag a megfelelő választás a belső térhez. A szövet tartós és rugalmas tapintású, ezért minden feltaláló jó barátja. Nem okoz gondot a víz, így nem kell aggódnia, ha kiborítja a csomagolást. A folyadék a felületen marad, és elég száraz ruhával letörölni. Ha nem szeretné, hogy Tuli táskája színe megváltozzon, nem javasoljuk, hogy az anyagot hosszú ideig a napon hagyja a napon. Mivel a táska nem rendelkezik levehető huzattal, nem mosható mosógépben. Egy kendővel és szappannal azonban könnyen felmelegítheti, vagy megszabadulhat a szennyeződésektől.

Tuli Babtáska Funny Nem levehető huzat - poliészter Sötétszürke

Tuli táskát keresel a kicsiknek? A Funny-t kifejezetten gyerekeknek és tinédzsereknek terveztük, persze azért, hogy alkalmanként minden felnőtt megnyugodjon benne. A nagyobb Sofa modell testvéreként a Funny 10-12 éves korig ideális, de babákat is ültethetünk bele. A speciális tölteléknek köszönhetően minden helyzetben puha, de ugyanakkor kellően erős alátámasztást biztosít a nyaknak és a kezeknek. Ezért ez egy egészséges ülés, amely évekig kitart, és nem fosztja meg a megtakarításoktól. Ugyanakkor nagyon könnyen szállítható. Legalább négy különböző pozícióba formázható, aminek köszönhetően ülhet rajta, fekhet rajta, tévézhet, PlayStationt játszhat, tanulhat, könyvet olvashat vagy egyszerűen csak pihenhet. A kicsik azonban szabadon engedhetik szabadjára a fantáziájukat, és használhatják ugródeszkának, matracnak szaltóhoz, ugráshoz vagy őrült akrobatikus trükkökhöz. Ez a masszív táska tényleg bármit elbír. Ha a gyerekeid kinőnek belőle, vehetsz nekik egy nagyobb babzsákot. Viccesen illik a belső térbe, de a kertben is örömet okoz a kicsiknek. Nem helyigényes, így kisebb gyerekszobákba is elfér. Anyag és varrás A Tuli Funny egy otthoni műhelyből származik - az ötlettől a gyártásig ügyes szlovák kezek munkája. Gyártásunkat a varrás magas színvonala és a felhasznált anyagok jellemzik. A táska nyomásnak és súrlódásnak egyaránt ellenálló anyagból készült, miközben az általános tartósságot a dupla megerősített varrás is növeli. Plusz a rendkívül egyszerű karbantartás, hiszen egy közönséges ronggyal és mosószerrel vagy ütögetéssel tisztíthatod. Belső töltés A Funny táska tartalma élelmiszeripari minőségű, az egészségre ártalmatlan, szintén Szlovákiában gyártott polisztirol golyókból áll. Ha a zacskó egy idő után leülepszik, egyszerűen bontsa ki a cipzárt, és töltse meg új szemcsékkel. ITT tudod megvásárolni. Poliészter: A Tuli táskán lévő poliészter anyag a megfelelő választás a belső térhez. A szövet tartós és rugalmas tapintású, ezért minden feltaláló jó barátja. Nem okoz gondot a víz, így nem kell aggódnia, ha kiborítja a csomagolást. A folyadék a felületen marad, és elég száraz ruhával letörölni. Ha nem szeretné, hogy Tuli táskája színe megváltozzon, nem javasoljuk, hogy az anyagot hosszú ideig a napon hagyja a napon. Mivel a táska nem rendelkezik levehető huzattal, nem mosható mosógépben. Egy kendővel és szappannal azonban könnyen felmelegítheti, vagy megszabadulhat a szennyeződésektől.

Tuli Babtáska Funny Levehető huzat - Elegáns bézs

Tuli táskát keresel a kicsiknek? A Funny-t kifejezetten gyerekeknek és tinédzsereknek terveztük, persze azért, hogy alkalmanként minden felnőtt megnyugodjon benne. A nagyobb Sofa modell testvéreként a Funny 10-12 éves korig ideális, de babákat is ültethetünk bele. A speciális tölteléknek köszönhetően minden helyzetben puha, de ugyanakkor kellően erős alátámasztást biztosít a nyaknak és a kezeknek. Ezért ez egy egészséges ülés, amely évekig kitart, és nem fosztja meg a megtakarításoktól. Ugyanakkor nagyon könnyen szállítható. Legalább négy különböző pozícióba formázható, aminek köszönhetően ülhet rajta, fekhet rajta, tévézhet, PlayStationt játszhat, tanulhat, könyvet olvashat vagy egyszerűen csak pihenhet. A kicsik azonban szabadon engedhetik fantáziájukat és használhatják ugródeszkának, matracnak bukfencedéshez, ugráshoz vagy őrült akrobatikus trükkökhöz. Ez a masszív táska tényleg bármit elbír. Ha a gyerekeid kinőnek belőle, vehetsz nekik egy nagyobb babzsákot. Viccesen illik a belső térbe, de a kertben is örömet okoz a kicsiknek. Nem helyigényes, így kisebb gyerekszobákba is elfér. Anyag és varrás A Tuli Funny egy otthoni műhelyből származik - az ötlettől a gyártásig ügyes szlovák kezek munkája. Gyártásunkat a varrás magas színvonala és a felhasznált anyagok jellemzik. A táska nyomásnak és súrlódásnak egyaránt ellenálló anyagból készült, miközben az általános tartósságot a dupla megerősített varrás is növeli. Plusz a rendkívül egyszerű karbantartás, hiszen egy közönséges ronggyal és mosószerrel vagy ütögetéssel tisztíthatod. Belső töltés A Funny táska tartalma élelmiszeripari minőségű, az egészségre ártalmatlan, szintén Szlovákiában gyártott polisztirol golyókból áll. Ha a zacskó egy idő után leülepszik, egyszerűen bontsa ki a cipzárt, és töltse meg új szemcsékkel. Elegáns: Az Elegant anyag szívesebben mosható kézzel, nem barátkozik meg a mosógéppel. Strapabíró, masszív felületének köszönhetően még az apróbb ütéseket is elviseli. Nem gyúlékony és megfelelt az Öko-Tex® Standard tesztnek. A legkényelmesebb a belső környezetben. Ha ki szeretné mosni az Elegant, egyszerűen vegye le a Tuli táska felső huzatát, és mossa ki kézzel, vagy törölje le ruhával.

Játszani és nálunk vásárolni megéri