FEUCHTMANN SK Tömör, nem keményedő gyurma Box Maxi
A szilárd, nem keményedő SCHUL-KNET Box Maxi modellező agyag 10 színes pálcikával dobozban, a finommotorika fejlesztését elősegítő modellező anyag. A modellin összegyúrásához nagyobb erő szükséges, ezért 4 éves kortól ajánlott. Az élénk színek támogatják a gyerekek kreativitását és gyönyörű figurák, absztrakciók, kastélyok és alkotások készítését saját képzeletük szerint. Az anyag nem szárad ki, nem ragad, nem veszíti el a színét és könnyen eltávolítható a textilből.
A viasz alapú SCHUL-KNET modellező agyag dagasztás hatására gyorsan felmelegszik és könnyebbé válik a modellezés. Az anyag egészségre ártalmatlan és allergiások számára is alkalmas, mivel csak élelmiszer-összetevőket tartalmaz. A gyártás során nem használnak fölösleges összetevőket, például illatanyagokat vagy glutént.
A Feuchtmann modellel való alkotás előnyei
kreatív szórakozás hosszú órákon át
a modellezés fejleszti a finommotorikát, erősíti a kézizmokat – ez fontos az írástanuláshoz
a gyurmával való alkotás serkenti a látást, szaglást és tapintást
támogatja a szem-kéz koordinációt
nyugtató tevékenység, amely órákig lefoglalja a gyerekeket és fejleszti a koncentrációs képességet
a gyerekek kreativitással és képzelőerővel fejezik ki érzéseiket és gondolataikat
A gyurma a kommunikáció és az új barátságok kiépítésének csodálatos eszköze
a csoportalakítás során a gyerekek megtanulják véleményt nyilvánítani
Honzik tippje!: A tenyér izmainak erősítésére a hengerelés, dagasztás, szorítás, nyújtás a legjobb. Karaktereket, autókat és házakat alkotok. A doboz kiválóan alkalmas gyurma tárolására és utazásra.
Tartalom: 10 rúd nem száradó modellező massza
Súly: 50 g
Többfunkciós dobozba csomagolva
3 éves kortól igazolt gyermekek számára
A német Feuchtmann márka változatos választékot kínál a legkisebb és a legnagyobb gyerekek számára egyaránt. Támogatja a motoros készségek fejlődését, serkenti a képzeletet és a kreativitást, színekre és formákra tanít. A kiváló minőségű, nem allergén művészeti kellékek gluténmentesek, tojásfehérje nyomokban, dió (földimogyoró) nyomokban, laktózmentesek.