KENDAMIL Kecsketej 3 (800 g) DHA +
Alkalmas kisgyermekek etetésére 12 hónapostól 36 hónapos korig. A szoptatás a legjobb módja a baba táplálásának.
- A Kendamil kecsketej 3 kisgyermek korának 12. hónapjának végétől használható.
- A Kendamil Goat's Toddler Milk 3 csak kisgyermekek vegyes és kiegyensúlyozott étrendjének részét képezheti.
Jellemzők:
- Teljes zsírtartalmú A2-es kecsketejből
- Pálmaolaj nélkül
- Halolaj nélkül
- Nincs szója
- GMO mentes
- A DHA növényi eredetű
- Magasabb prebiotikus oligoszacharid tartalma, mint a tehéntejben
- Ez az egyedülálló babatej 12 és 36 hónapos kor között mindent megad a babának, amire szüksége van a természetes fejlődéséhez.
- Ez egy egyedülálló termék a szlovák piacon, melynek alapja a teljes zsírtartalmú A2-es kecsketej
- Ez válogatott kecskékből származik, amelyek az Egyesült Királyság ökológiailag tiszta Lake Districtében legelnek, és jobban emészthető a kicsi számára, mint a tehéntej.
- Érzékeny pocakú gyermekek számára is alkalmas.
- A Kendamil Goat Baby Milk 3 A2 kecsketejet tartalmaz, túlnyomórészt A2 ß-kazeinnel, amely az ember számára jobban emészthető, mint az A1 ß-kazein.
- Lágyabb, könnyebben emészthető anyagot hoz létre a gyomorban, ezért görcsökre és puffadásra érzékeny hasú babák számára is megfelelő.
- A kecsketej több bizonyos vitamint és ásványi anyagot, valamint akár hatszor több probiotikus oligoszacharidot tartalmaz, mint a tehéntej.
- Ezenkívül a zsírgolyócskái kisebbek a tehéntejhez képest, ami szintén hozzájárul a jobb emészthetőségéhez.
- Ez a tej nagyobb mennyiségben tartalmaz úgynevezett MCT-zsírokat (egyszerűbb szerkezetű olajok) is, amelyeket a babák gyorsabban felszívnak, és amelyek biztosítják számukra a szükséges energiát.
- A Kendamila Kozom kisgyermektej 3-ban viszont ne keress pálmaolajat vagy halolajat, mert az omega-3 telítetlen zsírsavakat (DHA) a hínárból nyerik.
- Az A2-es kecsketej tartalmának köszönhetően egyedülálló termék a szlovák piacon.
- A Kendamil Goat's Baby Milk 3-at a Kendal NutriCare bébiétel-szakértői fejlesztették ki, akik nagy tapasztalattal rendelkeznek ezen a területen, és több mint 50 éve szakosodtak a bébiételekre.
A2 tej: A fehérjék két alapvető összetevőből állnak: tejsavóból és kazeinből. A kazein komponens számos ß-kazeinből áll, beleértve az A1 ß kazeint és az A2 ß kazeint. Minden tej A1 és A2 ß-kazein keverékét tartalmazza, és A1-nek is nevezhetjük. Ha csak A2 ß-kazeint tartalmaznak, akkor A2 tejnek nevezik őket. Ezt a tejet kizárólag olyan állatok termelik, amelyek mindkét szülőjüktől örökölték a ß-kazein gén A2 variánsát, és rendelkeznek A2/A2 genotípussal. Ez a tej jobban emészthető az ember számára.
Összetevők: Teljes zsírtartalmú kecsketej (236 g folyékony tej 100 g porban), demineralizált kecskesavófehérje por (tejből), laktóz (tehéntejből), növényi olajok (napraforgó, kókusz, repce), szárított sovány kecske tej, galakto-oligoszacharidok (tehéntejből) 5,25%, kalcium-trifoszfát, kalcium-laktát, kalcium-citrát, kalcium-foszfát, kálium-hidroxid, nátrium-aszkorbát, dokozahexaénsav (mikroalgából származó olaj Schizochytrium sp.T18-nucleotides (5'-) monofoszfát, uridin-5'-monofoszfát nátriumsója, adenozin-5'-monofoszfát, inozin-5'-monofoszfát nátriumsója, guanozin-5'-monofoszfát nátriumsója, vas-szulfát, arachidonsav (a Mortierella alpina olaja) ), L-karnitin, E-vitamin, cink-szulfát, niacin, kalcium-D-pantotenát, réz-szulfát, A-vitamin, tiamin, riboflavin, B6-vitamin, folsav, mangán-szulfát, kálium-jodid, nátrium-szelenit, K-vitamin, D3-vitamin, biotin, B12-vitamin.
Allergének : tej.
Az összetétel az élelmiszer szárított állapotára vonatkozik.
Elkészítés :
- 1. Húzással távolítsa el a védőkapcsot / biztosítékot, és azonnal dobja biztonságosan, gyermekektől elzárva. Ne használja, ha a védőkapocs már megsérült.
- Két kézzel fogja meg a doboz tetejét, nyomja mindkét hüvelykujját a fedél alá, és húzza felfelé a fedél kinyitásához. Nyissa ki a fedelet, a mérőpohár benne van. Nyissa ki a fóliazárat a „fül” hátrafelé történő húzásával. Óvatosan és biztonságosan távolítsa el a fóliát, majd dobja ki.
- 2. Mosson kezet, sterilizáljon minden eszközt és a palackot a gyártó utasításai szerint.
- 3. Forraljon fel friss vizet, és hagyja hűlni legfeljebb 10 percig, mielőtt hozzáadja a port. Ne használjon mesterségesen lágyított vagy többször forralt vizet. Öntse a szükséges mennyiségű vizet (az elkészítési útmutató szerint, lásd alább) egy sterilizált üvegbe.
- 4. Zárja le az üveget, és jól rázza fel, hogy a por feloldódjon. Távolítsa el a kupakot, és cserélje ki egy sterilizált cumira.
- 5. Hűtsük le a természetes ivási hőmérsékletre. Beadás előtt mindig ellenőrizze a folyadék hőmérsékletét a csuklóján (ajánlott hőmérséklet 37°C).