Pampers pelenkák Active Baby 5 JUNIOR 11-16kg 110db

Márka Pampers
Termék kódja AGS951779
17 200 Ft Áfá-val
3 - 7 nap
 • Kézbesítés futárral legkésőbb: 14.7.2022
 • Szállítás díja: 1 890 Ft
points Vásárlással szerez
55 pontot
Műanyag palackokból készültek
Ökológiai plüssjátékok
Ökológiai plüssjátékok
Termék leírása

Pampers pelenkák Active Baby 5 JUNIOR 11-16kg 110db

1 pamper = 1 éjszaka száraz

Egyetlen pelenka további alvóréteggel

Tudta, hogy a baba alszik akár kétszer annyival mozog, mint a felnőttek? Éjszakája tele van tevékenységekkel. Ez pelenka túlcsordulásához vezethet, vagy ahhoz, hogy nyugodt alvása zavarja a nedves, nagyméretű pelenkákat. Ezért van a Pampersnek egyedülálló kiegészítő alvórétege, amely elősegíti a folyadék gyors felszívódását. Nem számít, mennyire mozog vagy alszik a baba, a Pampers egész éjjel szárazon tartja őket. Most továbbfejlesztett csomagolásban.

jellemzői:

 • Egy további "alvás" nedvszívó réteg segít gyorsan felszívni a nedvességet és száraz éjszakát biztosít a baba számára
 • A mikrogömbökkel ellátott abszorbens mag eltávolítja a nedvességet a bőrről. Az újszülött bőrének intim szárazságához
 • A 3 abszorpciós csatorna segíti a nedvesség egyenletes eloszlását a pelenka egész területén
 • A csecsemő bőrével közvetlenül érintkező bőrréteg olyan puha, mint a pamut (nem tartalmaz valódi pamutot)
 • A rugalmas rögzítőhevedereknek köszönhetően a pelenka tökéletesen illeszkedik, és egész éjjel tökéletes védelmet nyújt a túlfolyás ellen

Összetevők: Petrolatum, sztearil-alkohol, Paraffinium Liquidum, Aloe Barbadensis levél kivonat

Tudjon meg többet:

Mikor kell cserélni a pelenkát?
Az első hónapokban napi 10-szer cserélheti pelenkáját. Cserélje ki a pelenkát, ha nedves vagy szennyezett. Gyermeke általában tudatja Önnel (de nem mindig). A szuper nedvszívó pelenkákkal, mint például a Pampers, a nedves pelenkát felismeri az abszorbens magjában képződött daraboknak köszönhetően.

Ilyenkor a pelenkát ki kell cserélni:

 • közvetlenül minden etetés előtt vagy közvetlenül után
 • minden széklet után
 • lefekvés előtt
 • felébredés után
 • mielőtt kiment a babával

Hogyan cserélje le a pelenkát
A Pampers-t úgy tervezték, hogy illeszkedjen a babájához, és segítsen nekik kényelmesen és kényelmesen érezni magukat. Ennek eredményeként nem kell hajlítania a pelenkát a derekán, vagy a csukló közben be kell állítania a mandzsettát.

 • Ragasztja a rögzítőhevedereket a pelenka elasztikus szalagjával párhuzamosan a szalag közepére a képekkel.
 • Vidám képeket használjon útmutatóként, hogy ellenőrizze a biztonsági övek egyenletes elhelyezkedését.
 • A gyermekek számára szánt termékeket, például a babaport, tartsa távol a rögzítőhevederektől, hogy ne hagyja abba a tapadást.

A fenék tisztítása
Az összes Pampers tisztítókendő segít a baktériumok eltávolításában, még sütés után is. Újracsomagoláskor tartson kéznél a tisztítókendőket, hogy a babája bőrének tiszta és friss maradjon.

A csecsemők cseréjekor törölje le a csecsemőket elölről és hátulról, hogy megakadályozzák a széklet átjutását a nemi szervekbe. Feltétlenül tisztítsa meg a bőr minden részét, mivel a nemi szervek redőiben vizelet és széklet rejtőzködhet.

Pelenka dermatitis megelőzése és kezelése
A csecsemő fenékén lévő vörös kiütés a pelenka dermatitiszének tünete lehet. Ezt számos tényező, többek között a vizelettel és a széklettel való túl hosszú érintkezés a két csomagolás között, valamint az antibiotikumok használata okozhatja. Amikor a csecsemő szilárd ételt eszik, várjon néhány napot az új ételek hozzáadása után, hogy megnézze, vajon a kiütés egyikét okozza-e. Ha a csecsemő pelenka dermatitiszben szenved, tisztítsa meg a pelenka teljes területét finoman, de alaposan tisztító kendővel. Segít, ha hagyja, hogy a bőr szabadon lélegezzen. Kérdezze meg gyermekorvosát vagy gyógyszerészét, ha a pelenka dermatitisz nem tűnik el.

A megfelelő pelenka méret
Mint ön, a baba szereti a legjobban illő dolgokat viselni. Válassza ki a pelenka méretét, amely játék közben vagy hegymászáskor nem esik le vagy nem áll le. Ez megakadályozza a túlcsordulást. Minden termékleíráshoz olyan iránymutatásokat talál, amelyek az adott pelenkamérethez tartozó baba átlagos tömegét tükrözik. És ne feledje: minél nagyobb a pelenkák mérete, annál jobb a nedvszívó képessége.

Biztonságos újracsomagolás
Tudod. Ön veszi a legmodernebb játékot, és olyan vicces játékkal akarja játszani, mint a pelenka. Fontos, hogy a pelenka csak ott maradjon, ahol tartozik, azaz a csecsemő fenékére. Ne hagyja, hogy a baba pelenkát tegyen a szájába. Dobjon el minden szakadt vagy nem tapadó pelenkát, és olvassa el a pelenka biztonsági tudnivalóit.

Információk a gél anyagáról
Az AGM egy abszorbens gél anyag, amelyet a pelenkamagban alkalmaznak a nedvesség felszívására. Teljesen rendben van, ha egy kis gél időnként a bőrön marad, különösen, ha a pelenka szivárog. Egyszerűen tisztító törlőkendővel távolítsa el a baba bőréről. Ezt az anyagot már régóta biztonságosan használják különféle termékekben, és már több mint tíz éve vannak pelenkákban. Az abszorbens gél anyag hasonló a kozmetikumokban és az élelmiszer-feldolgozásban általánosan használt összetevőkhöz.

Pelenka tárolása
A pelenkákat tartsa távol a túlzott hőtől és nedvességtől, illatos termékektől. Javasoljuk, hogy a pelenkákat száraz helyen tárolja, ahol a hőmérséklet nem haladja meg a 30 ° C-ot.

Vélemények
0 értékelés
Megvásárolta 1 + vásárló
Műanyag palackokból készültek
Ökológiai plüssjátékok
Ökológiai plüssjátékok