Sylvanian Families

Tanítsa meg a gyerekeknek a kedvességet és a barátságot!

Közeleg a karácsony, és inspirációt keres, hogy mivel lephetné meg gyermekeit? Játékok a gyermekvilág természetes része. Sok szülő már tudja, hogy a gyermeki játék nem csak szórakozás, hanem a gyermekek megfelelő és egészséges fejlődésének fontos része. Ezért érdemes kétszer is elgondolkodni egy játék megvásárlásán. A mai mozgalmas időkben jó emlékeztetni a gyermekeket a család megfelelő működésére, a barátságra és az érzelmek kezelésére. A Sylvanian Families ebben segíthet. Ismered ezeket az aranyos karaktereket? Ismerje meg őket...
A zöld hegyek alatt, az erdő mélyén találjuk a világ legszebb helyét, Sylvanian falut. A legkedvesebb teremtmények otthona. Ha ügyesen fülel, meghallhatja örömteli beszélgetésüket ... Üdvözöljük az Sylvanian Families világában!

A Sylvanian Families egy egyedülálló, aranyos állatkarakter-sorozat különböző karakterekkel. A Sylvanian Families 1985-ben alakult Japánban, és a 80-as évek ikonikus játékává vált. Több mint 50 országban értékesítik. A mai napig számos díjat nyert szerte a világon.

A Sylvanian Families 3 értéken alapszik: természet, család és szeretet.

Kik is a Sylvanian Familie tagjai?

Az emberek a világ minden tájáról 1985 óta imádják a Sylvanian Familiest. Ezek olyan nosztalgikus tapintású állatfigurák, amelyek minden korosztályt vonzanak.
A Sylvanian Families filozófiája 3 fogalomra épül: természet, család és szeretet, és ennek alapján a gyermek fejlesztheti a képzeleterejét. A Sylvanian Families itt van, hogy fejlessze a gyermekek alapvető szociális készségeit. Minden család a Sylvanian faluban él, ahol mindenki élvezi a természet közelségét. Márkánk rengeteg játéklehetőséget és tevékenységet kínál, amelyek különböző játékmintákban jelenhetnek meg. Így a gyerekek saját történeteket alakíthatnak ki, mindenki a család tagjává válhat, és megtanulhatja a mások iránti kedvességet, barátságot és szeretetet.


Számos ház, üzlet, bútor és kiegészítő találhatü készeltünkben. A falu minden szereplője egyedi kifejezéssel bír. Amikor megérintik a velúrral borított figura fokozza a gyermekek puhaságának érzését A végtagok mozgathatóak. Lányok, de fiúk széles csoportját is vonzza. Rengeteg lehetőséget és különféle élethelyzetet kínál, például ha babákkal szeretne játszani megteheti, emellett diszíthet házakat, bútorokat állíthat össze és öltöztetheti őket. A Sylvanian Families egy egészséges játékot hirdet, amely elősegíti a gondolatok és érzelmek fejlesztését. Ezenkívül a házak kompatibilisek. Akár beleszeret gyermeke a macskacsaládba, sündisznókba, kengurukba, egerekbe esetleg a kutya családba, hiddje el, hogy az állatcsaládok szépsége és gyengédsége hamarosan bevonzza Önt is és szüleit a játékba. És ez a legfontosabb. Játsszon a gyermekeivel!