Tudományos játékok(20 termék)

Legkeresettebb termékek
1
user/2/upload/stuff/37669.jpg
National Geographic Microscope kompakt kézikönyv
Raktáron
4 050 Ft 5 406 Ft
2
user/2/upload/stuff/37912.jpg
National Geographic Univerzális mikroszkóp 20x / 200x
Utolsó darab a raktáron
13 570 Ft 27 166 Ft
3
user/2/upload/stuff/38268.jpg
Országos Geographic Teleszkóp Porro Optik 10 x 50
Raktáron
13 570 Ft 20 366 Ft
Kiszűrve 20 termék
user/2/upload/stuff/37986.jpg
12+

Nemzeti Geográfiai Meteorológiai Állomás Fekete 4

National Geographic Meteorológiai állomás Black 4, gyártó Bresser. Exkluzív otthoni időjárásállomás külső érzékelőkkel. A beltéri és kültéri hőmérsékletet, a beltéri levegő páratartalmát és a szabadban történő mérést. Megmutatja az időt, a riasztási funkcióval rendelkezik. A memória a maximális és a minimális mért hőmérséklet mellett van. 3 külső érzékelőt tartalmaz. Különböző helyekre oszthatja őket, hogy pontosabb képet kapjon a hőmérsékletről. Elemek szükségesek: 9 x AAA (nem tartozék). Az állomás méretei: 104 x 119 x 25 mm. Bresser 1957-ben alakult. Azóta Bresser képviselte és képviseli az optika világát, mint egyetlen más európai cég sem. A márka kiváló ár / teljesítmény arányának is köszönhető. Termékeit folyamatosan frissítik új, kapcsolódó termékekkel. Együttműködés a A National Geographic segít fejleszteni a potenciált és erőfeszítéseket a földrajz kiterjesztésére mind a gyermekek, mind a felnőttek számára. A kiváló minőségű teleszkópok, spotlámpák, teleszkópok, mikroszkópok, mágnesek, éjjellátó eszközök, meteorológiai állomások és más National Geographic eszközök nem csak segítik ezt a célt, hanem növelik a népszerűséget és garantálják az eszközök minőségét. Az eszközök alkalmasak otthoni használatra, valamint iskolai használatra vagy érdeklődő gyűrűkre.

user/2/upload/stuff/38267.jpg
10+

National Geographic Meteorológiai állomás vetítéssel

National Geographic Meteorológiai állomás vetítéssel, gyártó Bresser. Exkluzív otthoni meteorológiai állomás vetítéssel. A beltéri és a kültéri hőmérsékletet méri Megjeleníti az időt és a dátumot, riasztási funkcióval rendelkezik. Képes megjeleníteni a színeket legfeljebb 256 színnel. A LED-ek használatával a hőmérséklet és az idő a helyiségbe kerül. Az időjárás fejlődését előrejelzi. 1 külső érzékelőt tartalmaz. Elemek szükségesek: 2 x AA és 1 x CR2032 (nem tartozék). Állomás mérete: 164 x 79 x 55 mm. Bresser 1957-ben alakult. Azóta Bresser képviselte és képviseli az optika világát, mint egyetlen más európai cég sem. A márka kiváló ár / teljesítmény arányának is köszönhető. Termékeit folyamatosan frissítik új, kapcsolódó termékekkel. Együttműködés a A National Geographic segít fejleszteni a potenciált és erőfeszítéseket a földrajz kiterjesztésére mind a gyermekek, mind a felnőttek számára. A kiváló minőségű teleszkópok, spotlámpák, teleszkópok, mikroszkópok, mágnesek, éjjellátó eszközök, meteorológiai állomások és más National Geographic eszközök nem csak segítik ezt a célt, hanem növelik a népszerűséget és garantálják az eszközök minőségét. Az eszközök alkalmasak otthoni használatra, valamint iskolai használatra vagy érdeklődő gyűrűkre.

user/2/upload/stuff/38227.jpg
-50 %
12+

Eladás - National Geographic Full HD Wifi Action Explorer 2 kamera

National Geographic fényképezőgép Full HD Wifi Action Explorer 2, gyártó Bresser. Rögzítsen minden mozgást egy nagy National Geographic kamerával. Fényképezőgép alkalmas felvételkészítésre és képalkotásra a kerékpározás, síelés, búvárkodás és egyéb adrenalin sportok számára, amelyek sisakhoz vagy kerékpárhoz kapcsolhatók. Teljes HD felbontás. LCD képernyő 5,08 cm magas. Csatlakoztatva USB-n keresztül, wifi. 140 fokos lövés szöge. Vízálló 30 m mélységig. HD videó felbontás: 1080 P (30 fps). Képfelbontás: 12MP. Memória: Micro SD kártya akár 32 GB-ig (Micro SD kártya nem tartozék). Videó formátum: AVI. Képformátum: JPG Videolejátszás és diavetítés. Állítható idő és dátum. Méretek: 59 x 41 x 24 mm, Súly: 60 g. A fényképezőgéphez vízálló tok, sisaktartó, kerékpártartó, USB kábel, újratölthető akkumulátor található, és egy tisztító kendő. Bresser 1957-ben alakult. Azóta Bresser képviselte és képviseli az optika világát, mint egyetlen más európai cég sem. A márka kiváló ár / teljesítmény arányának is köszönhető. Termékeit folyamatosan frissítik új, kapcsolódó termékekkel. Együttműködés a A National Geographic segít fejleszteni a potenciált és erőfeszítéseket a földrajz kiterjesztésére mind a gyermekek, mind a felnőttek számára. A kiváló minőségű teleszkópok, spotlámpák, teleszkópok, mikroszkópok, mágnesek, éjjellátó eszközök, meteorológiai állomások és más National Geographic eszközök nem csak segítik ezt a célt, hanem növelik a népszerűséget és garantálják az eszközök minőségét. Az eszközök alkalmasak otthoni használatra, valamint iskolai használatra vagy érdeklődő gyűrűkre.

Játszani és nálunk vásárolni megéri

A termékeket általánosságban 48 ó belül kézbesíttetjük
A termékeket általánosságban 48 ó belül kézbesíttetjük
A termékek átvehetőek személyesen a Pozsonyi átvevőhelyen
A termékek átvehetőek személyesen a Pozsonyi átvevőhelyen
8500 termékünk van az Ön számára azonnali elérhetőséggel, és több mint 20000 raktáron
8500 termékünk van az Ön számára azonnali elérhetőséggel, és több mint 20000 raktáron
Hűségprogram, mely megjutalmazza minden vásárlás után
Hűségprogram, mely megjutalmazza minden vásárlás után